LG G6 Cep telefonu Özellikler

/ 29 Ekim 2017 / 1.278 / yorumsuz
LG G6 Cep telefonu Özellikler

Resmi Olarak LG G6 Özellikleri Tanıtıldı 

Resmi tanıtım organizasyonuna sayılı günler kala LG G6 haberleri gelmeye devam ediyor. Markanın şu andaki amiral gemisi olarak büyük önem taşıyan akıllı telefon serisi olan LG G serisinin son üyesi olacak olan LG G6 bu modeli ile istedikleri satış performansını gösteremeyen LG G5 modelinin bıraktığı olumsuz izleri silmekte kararlı görünüyor.

Sahip olduğu üstün kamera performansı ve etkileyici tasarımı ile dikkat çeken LG G5 modeli yapılan yüksek yatırım oranına rağmen rakiplerinin satış performansının gerisinde kalmış ve markada beklentileri karşılayamamıştı. Yapılan ilk tanıtımlarda LG markasının başarısızlığa uğradığı modüler tasarımdan vazgeçerek yeniden yekpare kasa tasarımına döneceği görüldü.

LG tarafından paylaşılan yeni video model hakkında oldukça fazla bilgi verdi. Tahmini olarak 26 Şubat 2017 tarihinde resmi tanıtımının gerçekleştirilmesi beklenen model büyük ekranı dikkat çekiyor.

Yeni LG G6 özellikleri arasında dikkat çekenlerden biri de modelin son derece büyük bir ekrana sahip olmasına rağmen ihtiyaç duyulduğunda tek elle kullanılabiliyor olması. Bu da ekran / boyut dengesinin son derece uygun bir şekilde ayarlandığı anlamına geliyor ki kullanıcılar için bu özellik büyük bir önem taşıyor. 2017 yılının en iyi cep telefonuna sahip olmak isteyen kişilere hitap etmek için son derece titiz bir çalışma süreci yürüten marka özellikle de yeni modelin kamerasında ve ekran görüntü kalitesinde iddialı olacak gibi görünüyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz