Android Taksi Uygulamalari Ücret tarifeleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.305 / yorumsuz
Android Taksi Uygulamalari Ücret tarifeleri

Taksi Uygulamalari Içinde En Avantajli Olan Hangisi?

Tek bir tusa basarak sehir içerisinde seyahat etmenizi saglayan uygulamalar her geçen gün daha fazla kisi tarafindan kullanilmaya devam ediyor. Kullanici sayisinin her geçen gün artmasi ile sektörde hizmet veren uygulama sayisi da artiyor. Ilk olarak BiTaksi uygulamasi ile hayat bulan sektöre daha sonra UBER, Careem, Olev ve Yolo gibi uygulamalar da giris yaparak kullanicilara alternatifler sunulmasi saglanmisti.

BiTaksi Uygulamasi 
 

Tek bir tusa basarak taksi çagirma hizmeti ile insanlari tanistiran ilk uygulama olma özelligine sahip olan BiTaksi özellikle de kullanicilara ekstra hiçbir ücret talep etmiyor. BiTaksi ücretlendirme tarifesinde ise Ulasim Koordinasyon Merkezi tarafindan belirlenen taksi ücretlerini uyguluyor. BiTaksi açilis ücreti 3,45 lira, kilometre basina ise 2,10 lira ücret talep ediyor.

BiTaksi Android uygulamasi

Uber Taksi Uygulamasi 
 

Uber Türkiye firmasi ülkemizde geçerli olan iki taksi seçenegi sunuyor. Bunlardan ilki klasik hizmet olan Uber taksi uygulamasi. Bu hizmetten normal araçlarla taksi açilis ücreti olarak 3,45 lira ve kilometre basina ücret olarak 2,10 kurusluk bir ücret talep ediliyor. Uber XL hizmetinde ise Mercedes Vito ve Transporter gibi büyük araçlarla hizmet veriliyor. Bu hizmetin açilis ücreti 4 lira, kilometre basina talep edilen ücret 2,20 lira oluyor ve araçta geçirilen süre içinde 12liralik saat ücreti isteniyor.

Uber Taksi Uygulamasini Indir
 
Careem Taksi Uygulamasi 
 

Açilis ücreti 5 lira olan uygulama kilometre basina ise 3lira talep ediyor. Araçta geçirilen saate bagli olarak alinan ek ücret ise 40 lira olarak talep ediliyor.

Careem Taksi Uygulamasi


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz