Çinli Taksi Uygulaması Didi Chuxing İndir

/ 29 Ekim 2017 / 989 / yorumsuz
Çinli Taksi Uygulaması Didi Chuxing İndir
Çinli Taksi Uygulaması Didi Chuxing İngilizce Versiyonu İle Batıya Açılıyor
İlk olarak Çin’de geliştirilerek kullanıma sunulan Didi Chuxing taksi uygulaması yakaladığı başarı ile beraber batıya açılmaya karar verdi. Dünyanın en popüler taksi uygulamalarından biri olan UBER ile rekabet edebilmek için sürekli olarak kendisini yenilemeye devam eden Didi Chuxing bunun için ilk adımı Kauidi Dache isimli taksi şirketini satın alarak atmış ve iki şirket birleşerek yola devam edeceklerini duyurmuştu. Atılan bu yeni adımın ardından şirket ikinci büyük adımı atarak İngilizce ara yüz geliştirme çalışmalarına başladı. 
Didi Chuxing İngilizce Dil Desteği Verecek 
Şu an için şirketten konu hakkında resmi bir açıklama yapılmasa da Çin’de yaşayan ancak iyi düzeyde Çince bilmeyen kişilerin de Didi Chuxing üzerinden taksi çağırmalarını sağlamak amacı ile uygulamada İngilizce dil desteği sağlanacak. Şu an için tüm cihazlara uygulama düşmezken bazı cihazlarda ise uygulamanın İngilizce dil desteği vermeye başladığı öğrenildi. Ancak kelime olarak çeviri yapılması ne yazık ki uygulamanın sınıfta kalmasına neden oluyor. Çünkü Çin’de pek çok mahalle ve bölgenin isimleri de bu çeviriden nasibini alıyor ve ortaya saçma sapan sonuçların çıkmasına neden oluyor. 
Uygulamanın Yardım Sayfasında Da Sorunlar Bulunuyor 
Uygulamanın en önemli bölümlerinden biri olan yardım bölümünün henüz bir parçası için çeviri yapılırken hala büyük bir kısmının Çince olması dikkat çekiyor. Şu an için yaşanan sorunların büyüklüğü ve uygulamanın bazı kişilerde Çince bazı kişilerde İngilizce olması gibi nedenlerle hala kapalı deneme aşaması sürecinde görülüyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz