Telefonda PM ve AM ayarı yapma 2019

/ 20 Haziran 2019 / 7.288 / yorumsuz
Telefonda PM ve AM ayarı yapma 2019

Saat kavramı olarak karşımıza çıkan PM yada AM anlam bakımından nedir? Bu konu hakkında sizlere hem PM ve AM ayarlama hemde detaylı bilgileri aktaracağız.

PM & AM Nedir ?

PM anlam bakımından İngilizce bir terimdir. Açılımı ise Post Medidiem olarak bilinmekte. Saat dilimi olarak öğleden sonra kullanılmaktadır. Yani 12-24 saat olarak kullanılıyor. Daha açık konuşacak olursak eğer, hem 11:00 hemde 23:00 olarak gece ve gündüz kullana bileceğiniz bir terimdir.

AM ise İngilizce olarak Ante Mediriem olarak kullanılıyor. Saat olarak 24-12 olarak aralık gösterilir. Öğleden önce olarak kullandığımız AM’de saat 11:00 olarak kullanılmaktadır.

Saat’de AM & PM Ayarı Yapma

Telefon üzerinde kullanılacak saat ayarlarında, operatörler genelde otomatik olarak güncelleme yapmaktadır. Ancak siz kendi el yardımı ile ayarlama yapacaksanız, Tarih ve saat ayarını mutlaka Türkiye için 24 olarak seçin.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Benzer Konular

Yorum yaz