CityMapper Toplu Taşıma Araçları Uygulaması İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.751 / yorumsuz
CityMapper Toplu Taşıma Araçları Uygulaması İndir

Toplu Taşıma Araçları Artık Tek Bir Uygulama Üzerinden Takip Edilebilecek

Türkiye’nin en büyük ve kalabalık şehirlerinden biri olan İstanbul aynı zamanda son derece geniş bir ulaşım ağına sahip. Ulaşımda farklı araçların ve firmaların tercih edilmesi de ulaşım araçlarının takip edilmesini zorlaştırıyor. İşte geliştirilen CityMapper uygulaması ile bu sorun büyük bir kolaylıkla aşılıyor.

CityMapper Nedir?

Şu anda sadece İstanbul ili için kullanılabilen CityMapper tek bir uygulama üzerinden tüm toplu taşıma araçlarını takip etmenizi sağlayan özel bir uygulamadır. Uygulamada toplu taşıma araçlarının takiplerinin yanı sıra hayat kurtaran trafiğe girmeden izleyebileceğiniz akıllı rotalar, çevrim dışı iken dahi kullanabileceğiniz haritalar ve istediğiniz kişilerle anlık konumunuzu paylaşabileceğiniz pek çok özellik kullanıma sunuluyor.

CityMapper Android ve İOS cihazlarda kullanılabiliyor. Bunun için cihazınızın mağazasından uygulamaya ulaşarak indir butonunu tıklamanız yeterli oluyor. Uygulamanın temel çalışma prensibi ise girdiğiniz varış rotasına sizi en kısa ve en kolay şekilde götürecek olan rotayı belirlemek. Bu sayede yine toplu taşıma araçları yerine taksi kullanılırsa ne kadarlık bir maliyet farkı olacağını da önceden öğrenebiliyorsunuz.

Yine toplu taşıma araçlarını durağa çıkmadan dahi ne zaman geleceğini öğrenerek durakta gereksiz yere beklemenin de önüne geçiyorsunuz. Uygulama İstanbul’da yaşayan kişiler kadar İstanbul’u ziyaret etmek isteyen kişiler içinde büyük kolaylıklar sağlıyor. Çünkü gezmek istediğiniz yerleri girerek kimseye sormadan hangi araçlarla ulaşım hizmeti alabileceğiniz konusunda uygulama size yardımcı oluyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz