En İyi Android Müzik İndirme programları

/ 29 Ekim 2017 / 32.552 / 6 Yorum
En İyi Android Müzik İndirme programları

Android Telefonlar İçin Şarkı İndirme Programları

Android işletim sistemini kullanan kişilerin cihazlarına indirerek kullanabilecekleri pek çok şarkı indirme programı bulunuyor. Bu programların bir bölümü ücretli olarak hizmet verirken bir bölümü ise ücretsiz MP3 indirme programı olarak kullanıma sunuluyor. Pek çok akıllı telefonda radyo bulunmadığı için indirilen radyo uygulamaları da internetten müzik dinleme hizmeti sunduğu için wifi bağlantı olmadığı zamanlarda yüksek internet kota harcamasına neden olmaktadır.

Peggo Müzik İndirme Programı 

Müzik indirmek isteyen kişilerin kullanabilecekleri en iyi programlardan biri olan Peggo indirmek istediğiniz şarkıcının adı ya da şarkının adını yazarak arama yapmanıza izin veriyor. Buna ek olarak YouTube üzerinden dinlediğiniz şarkının linkini kopyalayarak ta arama yapmanıza olanak sağlanıyor. Uygulamanın sağladığı büyük avantajlardan biride şarkının içinde yer alan bazı bölümleri silmenize olanak sağlaması. Bu sayede şarkının içinde yer alan reklamlı bölümleri silebiliyorsunuz.

Peggo Müzik İndirme Programı İndir

MYT MP3 Müzik

HD kaliteye sahip MP3 indirme hizmeti sağlayan uygulama Android cihazlarda müzik indirme isteyen kişilerin ilk tercihlerinden biri olmayı başarıyor. Yine şarkıcının ya da şarkının ismini arama bölümüne yazarak aradığınız şarkıları hemen bulabiliyorsunuz.

MYT MP3 Müzik İndir

OG YouTube

Çinliler tarafından yapılan uygulamalar arasında yer alan OG YouTube hem MP3 indirme hem de video indirme hizmetinden yararlandığınız uygulamalar arasında bulunuyor. Çakma YouTube olarak tabir edebileceğimiz uygulama arka planda çalmaya devam etme özelliğine de sahip.

OG Youtube


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz

En İyi Android Müzik İndirme programları (6 Yorum)

  1. Uzun zamandır düzgün çalışan mp3 indirme uygulaması arıyorum. Verdiğiniz uygulamaların hiç birisi çalışmıyor. Ya silinmiş ya da başka bir şey. Ulaşamadım hiç birine. Markette en yüksek puana sahip uygulama 4.7 ile Tubazy isimli bir uygulama. Onu denedim. Süper ötesi gerçekten. Bir ton vaktim gitti burada. Yazmak istedim diğer kişiler yararlansın diye. Bence konunuzu güncelleyin.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mp3.tubazy&hl=tr