Samsung Galaxy S9 Kamera Özellikleri 2018

/ 29 Ekim 2017 / 1.522 / yorumsuz
Samsung Galaxy S9 Kamera Özellikleri 2018

Yeni Kamerası İle Samsung Galaxy S9 Büyüleyecek 

Akıllı cep telefonu üreticilerinin yeni modellerini birbiri ardına tanıtmaya devam ettiği son günlerde iPhone markasının iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerinin tanıtımının tamamlanmasının ardından gözler Samsung markasına çevrildi. Merakla beklenen Samsung Galaxy S9 modeli ile ilgili olarak her gün yeni bir iddia ortaya atılırken özellikle de kamera iddiaları oldukça dikkat çekiyor.

Yeni Kamera Büyüleyici Özelliklere Sahip Olacak 

Henüz tanıtımına oldukça uzun bir süre bulunmasına rağmen gündemi oldukça meşgul eden Samsung Galaxy S9 hakkında en son rapor ETNews tarafından yayımlandı. Yeni raporda kamera özellikleri oldukça dikkat çekerken markanın bu konuda en iyi cihazlar arasında gösterilen Sony XPeria XZ1 ve Xperia XZ1 Premium modellerinin kamera özelliklerini geride bırakmaya kararlı olduğu iddia edilirken ilk sızdırılan bilgiler de bunu doğrular nitelikte. 960 kare kayıt yapabilen sensör ile satışa sunulan Sony bu sayede rakiplerine bu alanda ciddi anlamda fark atmayı başarmıştı. Samsung tarafından bu başarının bir üst basamağa taşınması halinde Sony geride kalma riski ile karşı karşıya kalacak.

Yeni Kamera 1000 Kare Kayıt Yapabilecek 

Samsung Sony tarafından kullanıma sunulan ve 960 kare kayıt yapan kamerayı 1000 kere kayıt yapacak olan kamera ile geride bırakmaya hazırlanıyor. Üstün ağır çekim modu gibi farklı mod destekleri de sunacak olan Samsung bu sayede kameraya göre karar veren kişilerin ilk tercihi olmayı başaracak gibi görünüyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz