2018 Nokia 6 Resmi Tanıtımı Gerçekleştirildi

/ 10 Ocak 2018 / 1.560 / yorumsuz
2018 Nokia 6 Resmi Tanıtımı Gerçekleştirildi

2018 Nokia 6 Resmi Tanıtımı Gerçekleştirildi

Akılı telefon teknolojisine geçiş sürecinde ciddi sorunlar yaşayan  ve lideri olduğu pazarı diğer markalara kaptıran Nokia yeni satışa sunduğu modeller ile rakipleri ile arayı kapatmaya devam ediyor. Özellikle de Nokia 6 modeli ile adından söz ettiren marka yeni nesil Nokia 6 şeklinde reklamlarını sürdürdüğü Nokia 6 2018 modeli ile oldukça üst düzey teknolojik özellikleri modeline taşımayı başarmış görünüyor.

Nokia 6 2018 Teknik Özellikleri

1920X1080 Full HD IPS teknolojiye sahip olan 5.5 inç büyüklükteki ekranı ile oldukça ergonomik ve konforlu bir kullanım sunan Nokia 6 4 GB LPDDR4 RAM seçeneği ile satışa sunulacak. Micro SD kart desteği sunulan biri 32 GB diğeri ise 64 GB iki farklı model üretilecek. Nokia 6 kamera özelliklerinde ise ön kamerada 8 MP çözünürlük sunulurken arka kameranın çözünürlüğü ise 16 MP olacak. Çift LED flaş, 84 derece görüş açısı ve f/2 diyafram kamera görüntü kalitesini arttıran özellikler olarak öne çıkıyor. Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile teknoloji raflarındaki yerini alacak cihaz 3000 MAH pil gücü ile uzun kullanım vaat ediyor.

Nokia 6 2018 Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Nokia’nın özelliklerini iyileştirdiği yeni seri Nokia 6 ilk etapta Çin pazarında satışa sunulacak ve kademeli olarak diğer ülkelere satışına geçilecek. Şu anda Türkiye pazarı için  fiyat ve tarih bilgileri paylaşılmazken cihazın yurt dışı satış fiyatının ise 230 dolar olacağı duyurusu yapıldı.

 


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz