Androidli Nokia 8 Cep telefonu Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.470 / yorumsuz
Androidli Nokia 8 Cep telefonu Özellikleri

İlk Android Kullanılan Nokia Olan Nokia 8 Videosu Paylaşıldı

Nokia tarafından geliştirilen en iddialı akıllı telefon olarak öne çıkan Nokia 8 aynı zamanda ilk olarak Android işletim sistemi kullanılan Nokia telefonu olarak ta öne çıkıyor. CES teknoloji fuarında özel bir alanda sergilenen telefonun bulunduğu alana girdiği iddia edilen bir kişi tarafından çekilen Nokia 8 videosu izlenme rekoru kırdı.

Nokia 8 Snapdragon 835 Kullanacak

Resmi olarak Nokia tarafından bir açıklama yapılmasa da telefonda yonga seti olarak Snapdragon 835 kullanıldığı iddia edildi. Aynı zamanda Nokia Supreme adı ile de anılan telefonda aynı zamanda en büyük olan son sürüm Qualcomm yongası yer alıyor. Farklı sürümleri bulunacak olan telefonda en güçlü seçenek 64 GB / 128 GB dâhili depolama alanının sunulduğu Micro SD yuvası ile ek depolama alanının bulunduğu seçenek oluyor.

Nokia 8 Kamerası Büyülüyor

Telefonunun sunduğu en büyük artı olarak ise kusursuz kamera sistemi gösteriliyor. Nokia 8 arka kamerası için 24 MP gibi rakiplerinin son derece üstünde kalan bir görüntü kalitesi sunarken ön kamera içinde öz çekim yapmayı seven kişiler içinde 12 MP kamera görüntüsü sağlıyor. Yine telefonun ön bölümünde yer alan bir diğer dikkat çekici ayrıntıda ön bölümde yer verilen çift hoparlör oluyor. Nokia 8 resmi tanıtımının ise gelecek ay Barcelona’da gerçekleştirilecek olan MWC 2017etkinliğnde yapılması bekleniyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz