2017 Vestel Venüs cep telefonu Son versiyon Ne Zaman çıkacak

/ 29 Ekim 2017 / 3.493 / yorumsuz
2017 Vestel Venüs cep telefonu Son versiyon Ne Zaman çıkacak

Vestel Venüs Yenilenmeye Hazırlanıyor 

İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenecek olan 2017 MCW organizasyonu için sayılı günler kala Türkiye’nin yerli gururu Vestel cephesinden sevindirici bir haber geldi. Vestel 27 Şubat günü kapılarını ziyaretçilere açacak olan Mobil Dünya Kongresi etkinliğinde Venüs modelinin bir üst segmentini tanıtmaya hazırlanıyor.

2017 Model Yeni Vestel Venüs Ne Zaman?

Vestel markasının akılı telefon markası olan Vestel Venüs modeli çıktığı ilk günden bu yana sürekli olarak kendisini geliştirmeye devam ederken Vestel mühendisleri Barcelona’da düzenlenecek olan mobil dünya kongresi için Venüs modelinde oldukça iddialı bir tasarıma imza atmayı hazırlanıyor. Bu sayede pek çok kişinin merak ettiği yeni Vestel Venüs modelinin tanıtım tarihi de 27 Şubat 2017 olarak belirlenmiş oluyor.

Yeni Segment Bir Telefon Tanıtılacak

Vestel tarafından yapılan resmi açıklamada 28 Şubat 2017 tarihinde yeni Vestel Venüs modelinin Lansman çalışmasının yapılacağı belirtilirken ilanda yer verilen “yeni segment cep telefonu” ibaresi oldukça dikkat çekti. Şu ana kadar orta segment cep telefonları içerisinde yer alan Vestel Venüs için geliştirilen son modelde özelliklerin geliştirilerek üst segment bir cep telefonuna dönüştürülmesi bekleniyor. Vestel’in bu alanda kendisini geliştirerek çok daha iyi bir telefon üretebilmesi durumunda Türkiye’nin yabancı markalara olan zorunluluğu da sona erdirilmiş olacak. Yine yaşanan bu rekabette ülkemizde satışa sunulan diğer cep telefonu markalarının cihazlar için talep ettikleri fiyatları biraz daha aşağıya çekmelerini sağlayacak.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz