ASUS ZenFone 3MAx Özellikleri ve Fiyatı

/ 29 Ekim 2017 / 1.259 / yorumsuz
ASUS ZenFone 3MAx Özellikleri ve Fiyatı
Asus Zenfone 3 Max Cep telefonu Satış Fiyatını Öğrenmek İster misiniz?
ZenFone 3 ailesinin yeni üyesi ASUS ZenFone 3 Max 5.5″, artık Türkiye’de!
ASUS, ZenFone 3 ailesinin yeni üyesi ZenFone 3 Max 5.5 inç’i Türkiye’de satışa sunuyor. ZenFone 3 Max 5.5″, kullanıcılara Full HD 5.5 inç ekranıyla oyun oynarken, film izlerken veya çalışırken görüntü kalitesiyle de benzersiz bir deneyim sunuyor. ZenFone 3 Max 5.5 inç’in Full HD ekranı, 1.4 Ghz 8 çekirdekli Snapdragon 430 işlemciyle destekleniyor ve güçlü bataryasıyla yüksek performansı kesintisiz sunuyor.
ZenFone 3 Max 5,5” ile yüksek performanslı kesintisiz güç
ZenFone 3 Max 5.5, Full HD 5.5 inç ekranıyla içerik görüntülerken en iyi deneyimi sunuyor. ZenFone 3 Max 5.5 inç’in ekranı, 450 nits parlaklık değeri ve 2.5D elmas kesim köşeleriyle en parlak ışık altında bile yansıma yapmıyor ve gözleri yormuyor. 1.4 GHz ve 8 çekirdekli Snapdragon 430 işlemciyle güçlendirilmiş ZenFone 3 Max 5.5”, ister iş ister oyun tüm görevlerin üstesinden rahatlıkla gelebiliyor.
Ters Şarj özelliğiyle aynı zamanda taşınabilir bir şarj cihazı
ZenFone 3 Max, sahip olduğu yüksek performansı çok uzun süreli kullanımlara imkan tanıyan 4100 mAH’lik bataryasıyla destekliyor. ASUS ZenFone 3 Max, yüksek şarj kapasitesine sahip bataryasının yanı sıra ters şarj özelliği ile taşınabilir güç kaynağı haline getirilebiliyor.
5.5″ ekranlı, ZenFone 3 ailesinin maksimum güç sağlayan yeni üyesi ZenFone 3 Max’e Vatan Bilgisayar mağazalarından ulaşılabiliyor. ZenFone 3 Max 5.5″in tavsiye edilen satış fiyatı ise 1399 TL.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz