Lokasyon Bazlı Not Bırakma Uygulaması Pomnote İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.261 / yorumsuz
Lokasyon Bazlı Not Bırakma Uygulaması Pomnote İndir

Lokasyon Bazlı Not Bırakma Uygulaması Arayanlara “Pomnote”

Pomnote adı ile bir süre önce kullanıma sunulan yeni uygulama ile Lokasyon bazlı notlar bırakmanıza olanak sağlanıyor. Uygulama üzerinden bırakılan bu notlara ise uygulamada “pom” ismi veriliyor. Uygulamayı tanımlayacak olursak bulunduğunuz Lokasyon hakkında notlar bırakıyorsunuz ya da uygulamadan daha önce bırakılan notları okuyabiliyorsunuz.

7 Aylık Titiz Bir Çalışmanın Ürünü 

Üzerinde yaklaşık 7 aylık bir çalışma süreci yürütülen ve titiz bir çalışmanın ürünü olan Pomnote uygulaması geride bıraktığımız hafta içinde yayın hayatına alınmıştı. Ülkemizin de dahil olduğu farklı pek çok ülkede bulunan App Store cihazlarında indirime sunulan uygulama Apple markası tarafından öne sürülmeye başlanmış durumda.

İlk bir haftalık dönemde sayıları 1.200’ü aşan kişinin indirmeyi tercih ettiği uygulama aynı zamanda bırakılan anlık notların sayısı ile de dikkat çekiyor. Şimdiye kadar binden fazla kişinin pom adı verilen anlık notların sayısı bine yaklaşıyor. Bu da artık uygulamanın gelecekte ne kadar başarılı olacağını bir kere daha gözler önüne seren önemli bir veri olarak kabul ediliyor.
Uygulamanın bir sonraki versiyonunda ise bırakılan notlara video ya da ses eklenmesine de izin verilecek. Uygulamanın önündeki en büyük engel ise kullanıcıları sürekli olarak bu platformu kullanma alışkanlığı kazandırmak yer alıyor. Çünkü daha öncede çıkarılan bu tip uygulamalar ilk dönemde beğenilirken ilerleyen dönemlerde kullanıcı sayılarını kaybediyorlar.

iOS İndir


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz