Android Bütçe Planlama Uygulamaları

/ 29 Ekim 2017 / 4.053 / yorumsuz
Android Bütçe Planlama Uygulamaları

Bütçe Planlaması Yapmak İsteyenlerin Kullanabilecekleri En İyi 6 Mobil Uygulama 

Kişisel finans uygulamaları arasında en popüler olanların başında yer alan bütçe yönetim uygulamaları tasarruf etmek isteyen ancak bunu tek başına başaramayan kişilere hitap ediyor. Bütçesini kontrol ederek tasarruf hedeflerine daha kolay bir şekilde ulaşmak isteyen kişilerin kullanabilecekleri en iyi 6 mobil uygulama listesinde ise şu uygulamalar yer alıyor.

HomeBudget Bütçe Uygulaması 

Ücretli bir uygulama olmasına rağmen son derece iyi bir uygulama olması ile tercih edilen HomeBudget uygulaması Android ve İOS işletim sistemlerinin yanı sıra MAC OS ve Windows işletim sistemleri içinde destek veriyor. İOS işletim sisteminden 17,99 liraya indirilen uygulama Android işletim sisteminden ise 12,99 liraya indiriliyor. Uygulamanın kısıtlı özeliklere sahip seçeneği ise ücretsiz olarak indirilebiliyor. Uygulamanın en büyük dezavantajı ise Türkçe dil desteğinin bulunmaması.

Android İçin İndir
iOS İçin İndir

Wally Bütçe Uygulaması

Türkçe dil desteği ile diğer uygulamalar arasından sıyrılan Wally bütçe uygulaması son derece rahat bir kullanım imkanı sağlayan ara yüze sahip. Hem Android hem de İOS işletim sisteminde indirebileceğiniz uygulama para harcama bilgilerinin yanı sıra bu parayı kimlerle harcadığınıza kadar pek çok bilgi veriyor.

Android İçin İndir
iOS için İndir

Spendee Bütçe Uygulaması 

Spendee uygulamasını öne çıkaran özelliği ise banka hesaplarınız ile entegre olarak çalışabilmesi. Yine dilerseniz aile üyeleriniz ya da arkadaşlarınızla bütçe planlamasında bulunabiliyorsunuz. Uygulama İOS ve Android işletim sistemlerine indirilebiliyor.

Android için İndir
iOS için İndir

GoodBudget Bütçe Uygulaması 

Adım adım bütçe planlaması yapılmasına olanak sağlayan Good Budget bütçe uygulaması Android ve İOS işletim sistemini kullanan cihazlara indirilebiliyor.

Android için İndir
iOS için İndir

DollarBird Bütçe Uygulaması 

Temelinde takvim özelliği de barındırdığı için  takvim üzerinden bütçe hesaplaması yapılmasına da olanak sağlayan DollarBird sadece İOS ve Android işletim sistemini kullanan cihazlarda kullanılabiliyor.

Android için İndir
iOS için İndir

YNAB Classic Bütçe Uygulaması

Gerek günlük gerekse de aylık harcamaları ve bütçenizi takip etmenize olanak sağlayan YNAB Classic bütçe uygulamasını 34günlük ücretsiz deneme sürümünün ardından ücretli olarak kullanabiliyorsunuz.

Android için İndir
iOS için İndir


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz