Nokia 150 2017 Yeni Cep telefonu

/ 29 Ekim 2017 / 1.400 / yorumsuz
Nokia 150 2017 Yeni Cep telefonu

Nokia 150 Resmi Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Cep telefonu denildiğinde akla ilk gelen markalar arasında yer alan ve bir dönemin en prestijli telefon markaları listesinin değişmez lideri olan Nokia akıllı telefon modasına ayak uyduramayarak güç kaybetmişti. Samsung, Apple ve LG gibi markalar tarafından büyük bir hâkimiyet kurulan bu alanda yarışamayan Nokia 2003 senesinde 7.2 milyar dolar bedelle Microsoft tarafından satın alınmıştı.

Bu satın almanın ardından Microsoft tarafından tekrar yapılandırmaya gidilen Nokia bağımsız bir Fin şirketi olan HMD Global ile işbirliğine gitme kararı aldı. 2017 yılında iki şirketin güç birleştirerek akıllı telefon sektörüne sağlam bir giriş yapmaları beklenirken resmi tanıtımı gerçekleştirilen Nokia 150 cep telefonu ise bu girişin sinyallerinin ne yazık ki alınamamasına neden oldu.

Nokia 150 Özellikleri

Pek çok kişi Nokia 150 modelinde Android işletim sisteminin kullanılmasını beklerken ünlü markanın bu konudaki tercihi Series 30 + kullanmak oldu. Nokia tarafından geliştirilen bu işletim sistemi daha önce de tanıdık olan bir ara yüzle farklı modellerde kullanılmıştı. Siyah ve beyaz olmak üzere 2 farklı renk seçeneği ile satışa sunulan telefonda ekran büyüklüğü ise 2,4 inç olarak tercih edilmiş. Nokia 150 modelinde T9 alfanümerik klayve kullanmayı tercih ediyor.

Nokia 150 kamera tercihinde ise arkada 0,3 MP kamera kullanırken kameranın LED flash özelliği de bulunuyor. Micro SD kart desteği sunulan telefonda 1020 MAH pil bulunurken bu sayede telefon ile beraber 22 saat gibi son derece uzun bir konuşma süresi sunuluyor.

Telefon Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz