Android olan Nokia 6 Cep Telefonu

/ 29 Ekim 2017 / 2.183 / yorumsuz
Android olan Nokia 6 Cep Telefonu

İlk Android Kullanılan Nokia Cep Telefonu Karşınızda “Nokia 6”

Eski ihtişamlı günlerine dönmek için çalışmalara devam eden Nokia bu konudaki iddiasını gözler önüne serecek yeni cep telefonu modelleri üretmeyi sürdürüyor. Bunlardan biri de aynı zamanda Android işletim sistemi kullanılan ilk Nokia modeli olma özelliğine de sahip olacak olan Nokia 6 cep telefonu oldu.

Android işletim sistemi tercih edilen cep telefonu buna ek olarak sahip olduğu Snapdragon 430 işlemcisi, 16 MP eşsiz çözünürlükteki kamerası, 64 GB dahili hafızası ve 4 GB RAM gibi pek çok dikkat çekici özelliğe sahip. Akıllı cep telefonlarının çıkması ile beraber telekomünikasyon sektörünün liderliğini elinden kaptıran ve son derece zorlu günler geçiren Nokia yapılan yeni yatırımlar ile eski şaşalı günlerine dönmeye ne kadar kararlı olduğunu bir kere daha gözler önüne serdi.

Nokia 6 Telefonun Özellikleri

İlk olarak Microsoft tarafından satın alınan daha sonra Foxconn firmasına yeniden satışı gerçekleştirilen Nokia markası küllerinden yeniden doğmaya hazırlanıyor. Satın alma sonrası en iddialı modelini satışa sunmak için geri sayıma başlayan Nokia 5,5 inç büyüklüğe sahip ekranı olan Nokia 6 cep telefonu için pek çok üstün özelliği bir arada sunuyor. Telefonda Android 7.0 işletim sistemi kullanılırken son döneme damgasını vuran Snapdragon 430 işlemci tercihinde bulunuyor. Cep telefonunda kameraya önem veren kişiler içinde telefonun arka kamerasında 16 MP kamere kullanılırken ön kamera içinde yine 8 MP tercih ediliyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz