Telefonda Yeşil Çizgiler Nasıl Kaybolur

/ 29 Ekim 2017 / 45.362 / 1 Yorum
Telefonda Yeşil Çizgiler Nasıl Kaybolur

Android telefonumun ekranında yeşil dikey çizgiler meydana geldi 

Bu problemin nedeni yazılım arızasından donanım arızasına kadar uzanan çeşitli nedenler olabilir. Sorunu bulmak ve bir düzeltme bulmak için adımları izlemek önemlidir. Cihazı yeniden başlatarak sorun gidermeye başlamanız önerilir.

Başka bir yöntem, android telefondan pili çıkarmak ve telefonu bir iki dakika boyunca bir kenara bırakmak olacaktır. Pili takın, cihazı çalıştırın ve sahip olduğunuz sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin. Sorun çözülmediyse, sorun gidermek için şunları uygulayın. Okuyucularımızın yüzleştiği sorunların bir listesine sahibiz ve android telefonunuzdaki kapsamlı Sorun Giderme Kılavuzumuza düzgün bir şekilde araştırdık.

Bu bir donanım sorunu gibi görünüyor, bir dizi piksel arızalı olabilir ve yeşil bir çizginin görünmesine neden olabilir. Sorunu değerlendirmek için gereken adımlar aşağıda açıklanmıştır. İlk adım, sorun görünür olduğunda bir ekran resmini almaktır. Bu durumda, ekranda yeşil bir çizgi göründüğünde bir ekran görüntüsü yakalayın.

Android telefonda bir ekran görüntüsü almak için, Home ve Güç düğmesini aynı anda basılı tutun. Tüm ekran yanıp sönecek ve otomatik olarak galeriye kaydedilecektir. Alternatif olarak ekran görüntüleri için kısa tuş özelliğini de kullanabilirsiniz, elinizi ekran boyunca hızlıca kaydırın ve bir ekran görüntüsü alacaktır.

Ekran görüntüsüne gidin ve yeşil çizgiyi kontrol edin. Yeşil çizgi de onunla birlikte hareket ederse, o zaman bir Yazılım sorunu gibi görünüyor, resim içine yakınlaştırma yapın ve hareket ettirin. Ancak, yeşil çizgi, resmi hareket ettirirken bile hala aynı noktadaysa, kesinlikle bir donanım sorunudur.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz

Telefonda Yeşil Çizgiler Nasıl Kaybolur (1 Yorum)

  1. Merhaba,

    Telefonu düşürdükten sonra enine yeşil çizgiler oldu. Ekran görüntüsü aldım ve bu yeşil çizgilerin fotoda çıkmadığını gördü. Acaba bu yeşil çizgilerin nedeni ne olabilir ve ben tamir edebilir miyim