Sony Pikachu Adlı yeni Cep telefonu özellikler

/ 29 Ekim 2017 / 1.191 / yorumsuz
Sony Pikachu Adlı yeni Cep telefonu özellikler
Sony Kod Adı Pikachu Olan Yeni Telefonu İle Ortaya Çıktı

Geliştirdiği akıllı telefonlar ile sektörde yankı uyandıran markalar arasında yer almayı başaran Sony GFXBench’te yeni cep telefonu ile ortaya çıktı. Bilindiği üzere akıllı cep telefonu markaları yeni geliştirmeye başladıkları cihazlarına dikkat çekici kod isimleri vererek tüm ilgiyi üzerlerinde toplamayı amaçlamaktadır. Sony bu amaç doğrultusunda yeni ürettiği cep telefonuna Pikachu kod ismini veriyor. Orta seviye özellikleri ile orta segment bir cihaz olarak öne çıkan telefonun marka tarafından yakın zamanda tanıtılması bekleniyor. 
Sony Her Zamanki Gibi Kamera Özelliği İle Öne Çıkıyor 
Şimdiye kadar çıkardığı tüm cihazlarda kamera teknolojisi ile rakiplerinin önüne geçmeyi başaran Sony Pikachu adını verdiği yeni modelinde de bu özelliğini konuşturmaya devam ediyor. Cihazın arka kamerasında 21 MP çözünürlük sunulurken aynı zamanda cihazınızla 2K video kaydı yapmanıza da izin veriliyor. Artık selfie kamerası olarak ta bilinen ön kamerada ise 8 MP çözünürlük sunuluyor. 
İşletim Sistemi Android 7.0 Nougat Olacak
Cihazda yer alan diğer özelliklerden biri de işletim sistemi olarak öne çıkıyor. Cihazın Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile gelmesi beklenirken ekran büyüklüğü ise 5.0 inç olması bekleniyor. 3 GB RAM ve 32GB dahili hafıza seçeneği ile satışa sunulması planlanan cihazın orta segment olması nedeniyle fiyatının ekonomik olması beklentisi ağırlık kazanıyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz