Samsung Galaxy Xcover 4 Cep telefonu Özlelikleri 2017

/ 29 Ekim 2017 / 1.341 / yorumsuz
Samsung Galaxy Xcover 4 Cep telefonu Özlelikleri 2017
Samsung Galaxy Xcover 4 ‘ün Detayları Gelmeye Devam Ediyor 
Suya dayanıklı cep telefonu modellerini ardından teknoloji markaları hedef büyütmeye devam ederken Samsung bu alanda rakiplerinin bir adım önüne geçmeye kararlı görünüyor. Samsung tarafından geliştirilen Samsung Galaxy Xcover 4 modeli yağmura ve çamura dayanıklılık gibi özellikler sunuyor.
 
Samsung Galaxy Xcover 4 Bu Kez Hız Testi Sitesinde Görüldü 
Hız testi sitesi olarak hizmet veren Geekbench sayfasında görünen Samsung Galaxy Xcover 4 sahip olduğu özellikleri ile adeta hayranlık uyandırıyor. Sayfada SM – G390F ismi ile yer alan telefon Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile gücüne güç katıyor. Telefonda 2 GB RAM miktarı tercih edilirken buna ek olarak Exynos 7570 yongası kullanan ilk cihaz olması da büyük merak uyandırıyor. 
Daha önce Samsung tarafından yapılan açıklamada Exynos 7570 modelinin 720 P’ye kadar olan çözünürlüğü destekleyeceği belirtilmişti. Bu nedenle şu anki duruma göre Samsung Galaxy Xcover 4 modelinin muhtemelen 720 çözünürlüğe sahip olması ya da bu çözünürlükten daha düşük olması kesin gibi görünüyor. 
Ultra dayanıklı cep telefonları kategorisinde kendisine yer bulan Samsung Galaxy Xcover 4 modelinde markanın hangi yeniliklere yer vereceği de büyük bir merak uyandırıyor. Hatırlanacağı üzere serinin bir önceki modeli olan Galaxy Xcover 3 modeli 2015 yılında satışa sunulmuş ve beklentilerin büyük bir bölümünü karşılayarak yoğun ilgi görmüştü. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz