General Mobile GM 6 Cep Telefonu Modeli

/ 29 Ekim 2017 / 1.329 / yorumsuz
General Mobile GM 6 Cep Telefonu Modeli
General Mobile GM 6 İle Büyüleyecek
Android One platformunun sahibi olduğu ilk yeril yapım telefonu 2016 yılının Mart Nisan ayları içerisinde çıkaran General Mobile tarafından üretilmişti. Marka şimdi de yenilenen modeli olan General Mobile GM 6 ile bu başarısını katlayarak arttırmaya kararlı görünüyor. Mobil World Congress MWC 2017 organizasyonu içerisinde tanıtımının yapılmasına kesin gözü ile bakılan General Mobile GM 6 sahip olduğu özellikler ile markanın yakaladığı başarıyı bir adım ileriye taşımaya karalı göründüğünü gözler önüne seriyor. 
General Mobile GM 5 Başarısını Bir Üst Basamağa Taşıyor 
2016 yılında çıkarılan General Mobile GM 5 modelinden tam bir yıl sonra yenilenen model General Mobile GM 6 ismi ile yeniden beğenilere sunulacak. Barcelona’da düzenlenecek olan Mobil World Congress MWC 2017 organizasyonuna katılacağını hazırladığı özel bir video ile duyuran General Mobile ülkemiz içinde büyük öneme sahip olan yeni modelinin tanıtımı için son derece özel bir organizasyona imza atmak için titiz bir çalışma yürütüyor. 
Bilgiler Hala Sıkı Bir Şekilde Saklanıyor
27 Şubat tarihinde kapılarını ziyaretçilere açacağı duyurulan organizasyona katılacağını duyuran General Mobile markasının hala GM 6 modelini bu fuar kapsamında tanıtıp tanıtmayacağına dair resmi bir açıklama yapılmış değil. Yine General Mobile GM 6 Plus özellikleri için de bir açıklama yapılmadığı gibi markanın bilgilerini büyük bir sır gibi saklaması da modele karşı duyulan merakın artmasına neden oluyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz