Telefonda Com.android.systemui durdu sorunun çözümü

/ 30 Mart 2018 / 1.697 / yorumsuz
Telefonda Com.android.systemui durdu sorunun çözümü

Telefonda Com.android.systemui durdu sorunun çözümü

Google uygulamasına yapılan son güncellemeden bu yana, eski Samsung akıllı telefonlarının sahipleri, uygulamadan çıkmak için ana tuşa bastığında “ne yazık ki, işlem com.android.systemui durdu” bildirimlerini alıyorlar. İyi haber şu ki, neyse ki bu sorun çözülebilir.

Eski Android sürüm 4.4 KitKat ile Samsung akıllı telefon kullanıcıları, Google uygulaması güncellendiği için can sıkıcı bir hatadır. Ana ekranın çalışmasından sorumlu olan “com.android.systemui” sistemi, Ana Sayfa düğmesine bastığınızda sürekli olarak çöküyor. Yaralanmaya hakaret eklemek için, bu, Google aramayı kullanmamanızı da engeller.

AndroidPIT forumuna katkıda bulunanlardan biri olan Roman, bu konuyla ilgili bir çözüm bulmayı başardı:

“En son güncelleme bittiyse, ana düğme tekrar çalışmalı ve en son kullanılan uygulamaları her zamanki gibi gösterecektir.”

Google Arama Uygulamayı fabrika ayarlarına sıfırlayın ve birkaç gün sonra güncellemeyi tekrar etmeyi deneyin. Alternatif olarak, uygulamanın beta sürümünü de indirebilir ve kullanabilirsiniz. Google Play Store’da beta programına üye olarak bunu yapabilirsiniz .

Google Beta, bu sorunu yaşamanın etkili bir yoludur.

Güncellemeleri kaldırarak, Google uygulamasının, çökmeden çalışacak olan önceki sürümüne ulaşırsınız. Com.android.systemui ile ilgili sorunları önlemek için akıllı telefonun fabrika ayarlarına sıfırlanması kesinlikle gerekli değildir .

Google Android İndir

Bu hata mesajlarını aldınız mı? Bu sayının kendiniz için bir yol buldunuz mu? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz