Android Telefonlarda Not Alma Uygulamaları

/ 29 Ekim 2017 / 3.856 / yorumsuz
Android Telefonlarda Not Alma Uygulamaları
Android Not Alma Uygulaması İçin En İyiler Sıralaması 
1.Evernote Not Alma Uygulaması 
Hiç şüphesiz en popüler not alma uygulaması çoklu platform desteği de bulunan Evernote olarak kabul edilmektedir. Uygulamayı bu kadar popüler kılan bir diğer özelliği ise diğer uygulamalara oranla çok daha kolay kullanılabilecek bir ara yüze sahip olması. Uygulamayı kullanan kişilerin en ufak bilgileri dahi hemen not alarak unutmamalarını sağlıyor. Kayıt altına aldığınız notlara dilerseniz resim ve ses ekleyebilir, yapılacaklar listesi oluşturabilir ve kayıt ettiğiniz notlar arasında aramalar yapmanız mümkün. 
2.OneNote Not Alma Uygulaması 
Yine çok tercih edilen not uygulamaları arasında yer alan OneNote tam anlamıyla her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz son derece pratik bir dijital not defteri olarak öne çıkıyor. Uygulama sayesinde isterseniz klavye kullanarak isterseniz de el yazısı seçeneğini kullanarak notlar almanıza izin veriliyor ve yine isterseniz uygulamayı kullanarak resim çekebiliyorsunuz. Hatırlamak istediğiniz her şeyi uygulamaya not alabiliyor ve istediğiniz kişilerle paylaşabiliyorsunuz.
3.Google Keep Not Alma Uygulaması 
Google tarafından yayımlanan Google Keep not alma uygulaması aynı zamanda en yeni not alma uygulamaları arasında da yer alıyor. Uygulama Android cihazların yanı sıra İOS cihazlar tarafından da kullanılabiliyor. Not alma uygulamasını bu kadar özel kılan özelliklerinden biride aldığınız notların Chrome başta olmak üzere diğer tarayıcılar tarafından bilgisayar üzerinden de görüntülenmesine izin verilmesi. Bu sayede notlarınıza dilediğini her an ulaşabiliyorsunuz. 
4.Quick Memo + (LG)
Son derece kapsamlı bir uygulama olan Quick Memo + (LG) ile hem not alabiliyor hem de bu notların ekran görüntüsünü kaydedebiliyorsunuz. 
5.S Note
Yıllarca sadece Samsung cihaz alan kişilerin kullanımına sunulan S Note APK uygulaması olarak artık Android marketlerde de kendisine yer buluyor Notlarınız isterseniz parmaklarınızı kullanarak isterseniz de ekran kalemi ile alabiliyorsunuz. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz