Samsung Galaxy A5 İçin Android Nougat Güncellemesi

/ 29 Ekim 2017 / 1.268 / yorumsuz
Samsung Galaxy A5 İçin Android Nougat Güncellemesi

Samsung Galaxy A5 İçin Android Nougat Güncellemesi ne Zaman Gelecek

Mayıs 2016 yılından bu yana Kuzey Amerika’da mevcut. Samsung galaxy A5 şuanlarda en popüler akıllı telefonlardan biri olma özelliğini taşıyor. Androd 5.1 Lollipop tan sonra yaz sonunda Android 6.0 Marshmallow olarak güncellendi. Fakat şu zamanlarda Samsung Galaxy A5 için Android Nougat güncellemesi ne zaman gelecek sorularını da beraberinde getirdi.

Galaxy A5 Android Nougat

Android 7.0 Nougat  Ağustos ayından buyana aktif bir şekilde bir çok  telefonda çalışır durumda. Fakat henüz Samsung Galaxy A5 için henüz bir güncelleme gelmedi. Samsung firması bu konu ile alakalı görüş bildirmese de Android Nougat güncellemesini sunacak gibi görünüyor.

İyi bir telefon olan Samsun Galaxy A5 Samsung’un diğer sorunlu telefonlarına göre daha iyi performans göstermesi sadık müşterilerin telefon ile alakalı yapılacak güncellemeleri dikkatle beklemesine yol açtığı kesin.

Bir güncelleme olduğunda sizlere buradan bildireceğiz bizi takip edin 🙂


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz