Mobil Ulaşım Asistanı Mobil Asistan

/ 29 Ekim 2017 / 1.481 / yorumsuz
Mobil Ulaşım Asistanı Mobil Asistan
İstanbul’da Trafik Sorunu Mobil Asistan İle Çözülecek 
Yeni açılan metro hatlarına ve alınan yeni önlemlere rağmen bir türlü çözülemeyen İstanbul’daki trafik sorununa yönelik olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni bir uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Şehir içi trafiğin rahatlatılmasını sağlamaya yönelik olarak geliştirilen “Mobil Ulaşım Asistanı” uygulaması ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi büyük bir ilke imza atmayı amaçlıyor. 
Seyahatler Planlanacak 
Uygulama üzerinden İstanbul’da yaşayan kişilere yönelik olarak yolculuklarını planlama, planladıkları yolculukları takip etme, alternatif ulaşım olanaklarına erişme ve sunulan bu alternatifler arasından kendilerine en uygun olanı seçme imkânı tanınmış olacak. Teknolojiyi en etkin kullanan büyükşehir belediyelerinden biri olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mobil Ulaşım Asistanı sistemi ile beraber İstanbullulara toplu taşıma araçları, servis ve taksi gibi farklı araçlarla ulaşım planlaması yapma seçeneği sunacak. 
Taksinizi Sistemden Çağırabileceksiniz
Ulaşımını taksi ile yapmak isteyen kişiler taksilerini Mobil Ulaşım Asistanı üzerinden çağırabilecek. Sisteme eklenen taksi uygulaması ile beraber çağrılan taksinin ödemesi istenildiği takdirde mobil uygulama hattı kullanılarak kredi kartı ya da farklı mobil ödeme yöntemleri ile yapılabilecek. Bu sayede taksicilerin de müşteri bulmak için boş yere dolaşmalarına gerek kalmayacak. Böylelikle taksicilerin yakıt maliyetleri düşürülürken İstanbul trafiğinde de yoğunluğun azaltılması sağlanmış olacak. 
Puanlama Sistemi Aktif Edilecek 
Hizmet kalitesini arttırmak amacı ile yolculuk sonunda aldığı hizmeti yine Mobil Ulaşım Asistanı üzerinden puanlayacak. Nisan ayının sonuna kadar İstanbul’da hizmet veren 4 bin taksinin bu uygulamaya dahil edilmesi bekleniyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz