Meizu Pro 7 Cep Telefonu Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.370 / yorumsuz
Meizu Pro 7 Cep Telefonu Özellikleri

Meizu Pro 7 Özelliklerinden Bazıları Sızdırıldı 

Çin menşeli cep telefonu markaları arasında yer alan Meizu satışa sunduğu iddialı modeller ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Markanın merakla son üyesinin beklendiği serileri arasında yer alan Pro 7 ile ilgili her geçen gün internete yeni bilgiler sızdırılmaya devam ederken sanal dünyada yapılan son paylaşım büyük ilgi gördü.

Tasarım Kadar Teknik Özelliklerde Büyüledi 

Markanın dikkat çeken en büyük özelliklerinden biri olan şık tasarım Meizu Pro 7 modelinde mümkün olan en tepe noktaya çekilirken yine teknolojik özelliklerde hayranlık uyandırıyor. Sağlamlığa önem veren marka modelin üretiminde Titanyum kullanmayı tercih ederken telefonun büyüklüğü ise yapılan sızıntıdan elde edilen verilere göre 5,7 inç olarak uygulanıyor. Ekran çözünürlüğü 3840 X 2160 olurken metalik rengi ile şık ve asil bir imaj çiziyor.

Gece Çekimlerinde Dahi Kusursuz Fotoğraflar 

Meizu Pro 7 kamera seçiminde Sony IMX362 CMOS sensör desteği aldığı 12 MP arka kamera kullanırken kameranın hemen altında yer alan 10 LED Flaş ise gece yapılan çekimlerde dahi kusursuz resimlerden oluşan anılar oluşturmanızı sağlayacak. Telefonda işlemci olarak MediaTek Helio X30 tercih edilirken biri 4 GB RAM + 64 GB hafıza diğeri ise 6 GB RAM + 128 GB hafıza olmak üzere 2 farklı hafıza seçeneği sunulacak. Meizu Pro 7 fiyatı için ise ilk telaffuz edilen rakamlar 520 dolar civarında yer alıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz