Periscope sohbet yorumlarını gizleme veya kapatma 2019

/ 12 Haziran 2019 / 2.142 / yorumsuz
Periscope sohbet yorumlarını gizleme veya kapatma 2019

Twitter hesabımızı bağlayarak canlı yayın yapmış olduğumuz mobil uygulama periscope hem iOS hemde Android kullanıcılarının çok fazla kullandığı bir platform. Bu bakımdan periscope canlı yayınlarında sohbet penceresi üzerinden yapılan yorumların nasıl kapatılacağını sizlere anlatacağım.

Özellikle periscope üzerinden yapılan canlı yayınlarda ben sürekli maç izliyorum. Ancak maç sırasında yapılan bazı saçma yorumlar beni çok fazla rahatsız etmiş ve keyfimi kaçırmıştır. Yorum okumaktan artık sıkıldıysanız sizlerde, sohbeti gizlemek en doğrusu olacaktır.

“Sohbet Gizle” özelliğini kullanma!

Android platformda canlı yayın yapıldığı sırada kullanıcı ismi altında üç nokta yer alıyor. Buna basın ve sohbet gizle butonuna dokunarak yayın sırasında sohbet penceresini gizleyebilirsiniz.

iOS platformunda ise aynı şekilde bir yöntem bulunuyor.

 

İzlenme sayısının olduğu yerde bir dokunma yapmanız halinde, kullanıcı adı ile kişileri gösteren bir menü karşınıza gelecek. Burada ise aşağıda gördüğünüz gibi Sohbet gizle demeniz yeterli olacaktır.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz