Android telefonlarda Hazır Oyun Rovivo

/ 29 Ekim 2017 / 1.346 / yorumsuz
Android telefonlarda Hazır Oyun Rovivo
Rovivo İle Artık Android Oyunları Bambaşka Olacak!
Bir döneme damga vuran ve tüm dünyayı kasıp kavurmayı başaran Angry Birds kızgın kuşlar oyunun yaratıcısı olan Rovio oyunun popülaritesini kaybetmesi ile beraber yeni bir projeye start verdi. Rovivo’nun alt firmalarından biri olan Hatch tarafından 2017 itibari ile uygulamaya sokulacak yeni proje ile Android işletim sistemini kullanan cihazlar ile artık oyun deneyimi çok daha faklı boyutlara taşınacak. 
Hatch tarafından geliştirilen yeni proje ile üyelik tabanlı yayın hizmeti hayata sokulacak ve hizmeti kullanan kişilerin telefonlarında yaşadıkları oyun oynama deneyimi çok daha farklı bir düzeye taşınacak. Bu sayede akıllı telefona oyun indirmek yerine uygulamanın içine girilerek burada yer alan oyun seçilecek ve indirme işlemine gerek kalmadan oyunun oynanması sağlanacak. 
Uygulama ilk hayata sokulduğunda içerisinde Facebook’un en popüler oyunlarının da yer aldığı en az 100 oyun yüklü olacak ve bu sayı her geçen gün arttırılmaya devam edilecek. Firmanın sorunsuz bir oyun deneyimi için en üst seviyede bulunan bulut tabanlı sunucu teknolojisini kullanacağı öğrenilirken bu sayede oyunların sorunsuz bir şekilde açılarak çalışacağı belirtiliyor. İlk etapta reklamsız olan tüm özelliklerin kullanılabildiği ücretli versiyonun yanı sıra reklamlı olan ve sınırlı kullanımı içeren ücretsiz üyelik hizmet seçeneği de bulunacak. Uygulama şimdiden oyun meraklıları tarafından büyük bir heyecanla beklenmeye başlanırken oldukça fazla ilgi görmesi beklentisi de oldukça yüksek olarak görülüyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz