iPhone Android Aktarma İçin Bunlara Dikkat Edin

/ 29 Ekim 2017 / 1.620 / yorumsuz
iPhone Android Aktarma İçin Bunlara Dikkat Edin
iPhone Android Aktarma İçin Bunlara Dikkat Edin 
Bilindiği üzere Apple tarafından üretilen iPhone serisi cep telefonu modellerinde İOS işletim sistemi kullanılırken diğer markaların ürettiği cep telefonu modellerinde ise genelde Android işletim sistemi kullanılıyor. Bu da iPhone telefon kullanıcılarının bir başka telefon markasını tercih etmeleri durumunda çeşitli sorunlarla karşılaşmalarına neden oluyor. Bu noktada dikkat edilmesi gereken ilk konu iPhone telefonunuzu bırakmadan önce mutlaka iMessage özelliğini devre dışı bırakmanız. 
Geçiş esnasında bazı telefonlar sizi bu konu hakkında uyarırken bazı telefonlarda ise böyle bir uyarı ekrana gelmiyor. Sonuç olarak geçiş esnasında iMessage özelliğini devre dışı bırakmayı atlayan kişilerin Apple markasını taşımayan ya da İOS işletim sistemini kullanmayan cihazlara iPhone kullanan kişilerce atılan mesajları ne yazık ki ulaşmıyor. “Android telefonuma arkadaşlarımın mesajları gelmiyor” şeklinde yapılan şikâyetlerin pek çoğu tamamen iMessage özelliğinin kapatılmamasından kaynaklanıyor. 
Sorunun çözümü ise sadece iMessage özelliğinin kapatılması ile mümkün olabiliyor. iMessage özelliğini kapattığınız anda arkadaşlarınızın size yolladığı mesajlar Android işletim sistemini kullanan yeni akıllı telefonunuza gelmeye başlayacaktır. Bilindiği üzere Apple kendi markası altında üretilen teknolojik ürünlerinin tümünde yine kendisinin ürettiği işletim sistemi olan İOS işletim sistemini kullanmaktadır. Ancak LG ve Samsung gibi en çok satan akıllı cep telefonu markaları üretmiş oldukları cihazlarında Android işletim sistemini kullanmayı tercih etmektedir. İki farklı işletim sisteminin kullanılması bu nedenle geçiş sorunlarının yaşanmasına neden olabilmektedir. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz