Telefonunuzu televizyon kumandası yapın 2019

/ 9 Mart 2019 / 8.685 / yorumsuz
Telefonunuzu televizyon kumandası yapın 2019

Android veya iPhone model cihazlarınızı Televizyon kumandası yapmak için hangi uygulama kullanılır? Televizyonu telefon ile yönetme uygulaması ücretsiz yönetme programı nedir? İşte detaylı televizyon kumandası yapma yolları…

Bugün sizlere Philips Smart TV ile örnek verecek akıllı telefonlarınızı televizyon kumandası yaparak anlatmaya çalışıyoruz. Biz Philips Smart TV ile örnek veriyoruz ancak bu durum , Vestel, Samsung, LG, Arçelik, Grundig, Hi-Level, Sunny, Beko gibi ve daha birçok Smart TV’leri kapsamakta ve çoğunda çalışmaktadır. Bu yazımızda ayrıca Android değil iPhone model üzerinden Philips Smart TV uygulamasını App Store’dan indirdiğimizi belirtelim.

Bu konuda uygulama mağazalarında birçok uygulama yer alıyor. Yorumları dikkate alarak istediğiniz uygulamayı indirebilirsiniz. Biz bu uygulamayı seçtik çünkü sorunsuz görünüyordu. Uygulamayı Philips 49 PUS 7502 model TV’de denedik. Hem kanal değiştirme hemde ses açma kapatma gibi birçok TV fonksiyonunu sorunsuz olarak çalıştırıyor.

TV’yi telefonla yönetme işlemi

Android ve iPhone için uzaktan kumanda uygulamasını indirin. Kumanda programını çalıştırdıktan sonra uygulama şifre koyma önerisinde bulunabilir. Dört haneli bir şifre belirleyin ve onaylayın. Uygulamada yer alan ayarları gösteren simgeye bir kere basın. Ardından Select TV kısmına girin. Bu kısımda Find TV With ip address kısmına dokunun ve TV’nin ip adresini yazın.

İp adresi öğrenmek için TV’nin bağlantılar kısmına bakmanız yeterli olacaktır. Daha sonra ip adresi onaylandığında işlem tamamlanacaktır.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz