Android Oyun Emülatörü Google LeapDroid

/ 29 Ekim 2017 / 1.981 / yorumsuz
Android Oyun Emülatörü Google LeapDroid

Google, Android Oyun Emülatörü LeapDroid Yayında!

Google LeapDroid ile bilgisayarınızda Android oyunlarını oynayabilir ve apk dosyalarını hızlıca kurabilirsiniz.

Bir çok Chromebook modelinde Android uygulamalarını sunmak için adımlar atan Google, Android emülatörü olan LeapDroid‘in yaratıcıları ile Google çatısı altında çalışacaklarını açıkladı.
LeadDroid 2015 Nisan ayında Huan Ren and Huihong Luo tarafından kuruldu. Leapdroid ilke kez Haziran 2016’da Silikon Vadisi’nde yayınlanmıştı. Şimdilerde ise Google ile birleşen LeapDroid, Chromebook modellerinde Windows üzerinde Android kullanmak isteyen herkes LeapDroid ile bunu kolaylıkla sağlayabiliyor.

Android 4.4.4 işletim sistemini çalıştıran LeapDroid için Google, kendi geliştirdiği optimizasyon çözümlerini kullanıyor. Böylelikle sistem akıcılığı ve kare/saniye hızları  en üst seviyeye yükseliyor. Devamlı güncellendiği için gelecekte çok daha hızlı bir tecrübe vadediliyor. Halen GLES 1.1 ve GLES 2.0 standartlarını destekleyen LeadDroid şimdiden hem ARM hem de x86 tabanlı pek çok önemli uygulama ve oyun emülatör üzerinde çalıştırılabiliyor.

LeapDroid Emülatör sayesinde kullanıcılar Google Play üzerinden veya Apk dosyalarını uygulamaya sürükleyerek kolayca kurabiliyorlar. Ayrıca LeadDroid emülatörde yer alan bir özellik ile oyun oynarken farklı platformlara canlı yayın yapabilme olanağına sahipsiniz. Çoklu hesap desteği ile iki farklı pencerede farklı hesaplar altında oyun oynarken diğer işlemlerinizi yapabiliyorsunuz. Klavye kısa yollarını da düzenleyebildiğiniz uygulama indirilmeye hazır!


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz