Facebook’tan yeni uygulama Lasso

/ 13 Kasım 2018 / 935 / yorumsuz
Facebook’tan yeni uygulama Lasso

 

Lasso uygulaması

 
Facebook kullanıcılarının yaşlanıyor  olması ve genç nesle bakıldığında, Instagram veya Snapchat gibi alternatif sosyal ağlar aracılığıyla daha fazla iletişim kuruyor. Facebook’un genç kullanıcıları tutmaya yönelik son girişimlerinden biri olan Lasso, kullanıcıların şarkı söyledikleri veya çeşitli faaliyetlerini paylaştıkları 15 saniyelik kısa video klipleri çektikleri TikTok uygulamasına yanıtı.

Lasso ile kullanıcılar temel olarak aynı şeyi yapabilirler. Çaldıkları müzikle şarkılarını, dans ettikleri anı ve senkronize ettikleri videoları çekebilirler. Facebook temsilcileri, Lasso’nun kısa, eğlenceli videolar oluşturmak için tasarlanmış, yeni ve bağımsız bir uygulama olduğunu ve kullanıcılardan gelen geri bildirimleri sabırsızlıkla beklediklerini söylediler. Lasso’ya, Facebook veya Instagram ile giriş yapabilir ve hashtag ile aranabilir. Lasso videoları Facebook veya Instagram hikayeleri olarak paylaşılabilir.

Lasso uygulaması kısa zamanda çok popüler olacağından eminiz. Sizde aynı görüşteyseniz aşağıdaki link’ten indire bilirsiniz.

Lasso Google Play İndir


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz