Project Fi “Geliştirlmiş Ağ´´ ekliyor!

/ 14 Kasım 2018 / 1.238 / yorumsuz
Project Fi “Geliştirlmiş Ağ´´ ekliyor!

 

Project Fi Güncellendi

 
Google, yakında yeniden marka olacak MVNO hizmeti olan Project Fi için yeni bir “geliştirilmiş ağ” duyurdu. Bu özellik, ekstra güvenlik ve daha güvenilir bağlantı eklemeye söz veriyor. Bunu her zaman açık bir VPN ile gerçekleştiriyorlar.

Project Fi aslında zaten bir VPN kullanıyor. Dışarıda ve işteyken kullandığı 3 ağ arasında geçiş yapar. Yeni “geliştirilmiş ağ” modu, bunu Proje Fi’ye dahil olmayan WiFi ağlarını içerecek şekilde genişletecektir.

Gelişmiş ağınızı aktif hale getirdikten sonra tüm mobil ve kablosuz trafiğiniz, bağlandığınız her ağdaki sanal özel ağdan (VPN) şifrelenir ve güvenli bir şekilde gönderilir. Böylece, başkalarının da haberi olur. Çevrimiçi etkinliğinizi göremezsiniz.

“Geliştirilmiş ağ” ın bir başka güzel özelliği de WiFi ve mobil ağlar arasında otomatik olarak geçiş yapabilmektir. Evinizdeyken 3 Project Fi ağında nasıl çalıştığına benzer şekilde, bağlantı yeterince hızlı olmadığında Fi, WiFi ve hücresel arasında geçiş yapabilir. Bu, bir WiFi ağının kenarında olduğunuzda ve sinyal zayıf olduğunda kullanışlı olacaktır.

Google, trafiğinizin Google hesabınıza veya telefon numaranıza hiçbir şekilde bağlı olmadığını açıklığa kavuşturdu. “Geliştirilmiş ağ” özelliği şu an beta sürümünde mevcut. Project Fi hizmetine sahipseniz, Project Fi mobil uygulamasında geliştirilmiş ağı aktif hale getirebilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz