Karşınızda Samsung Galaxy W2019

/ 14 Kasım 2018 / 1.732 / yorumsuz
Karşınızda Samsung Galaxy W2019

Karşınızda Samsung Galaxy W2019

 

Kapaklı telefon modasını sürdürme niyetinde olan Samsung, geçtiğimiz yıl satışa sunduğu W2018 modelinin yeni halini resmi olarak duyurdu. Samsung Galaxy W2019 adıyla tanıtılan cihaz, tuşlu ve kapaklı tasarımı ile eski telefonları andırıyor. Ancak bunun yanında gelişmiş teknik özellikler söz konusu. Yani cihazın kapaklı oluşu sizi yanıltmasın.

Samsung Galaxy W2019 Teknik Özellikleri

Gücünü Snapdragon 845 yonga setinden alan Galaxy W2019, böylelikle ne denli güçlü bir cihaz olduğunu kanıtlıyor. Katlandığı takdirde günümüz akıllı telefonlarını andıran ürün, iki farklı ekran ile geliyor. Bunlardan ilki cihaz katlandığından kullanılabiliyorken bir diğeri ise açık haldeyken kullanılabiliyor. Böylelikle kullanıcıya özgürlük sunulmuş olacak.

4.2 inç büyüklüğündeki Full HD destekli ekran, AMOLED teknolojisine sahip. Böylelikle çarpıcı görüntü kalitesi oluşturan cihaz, 12 MP ve 8 MP iki farklı kamera sistemi ile geliyor. Kolayca fotoğraf ve video çekmeyi sağlayan telefon, aynı zamanda buna uygun depolama desteği sunmayı ihmal etmiyor. 128 GB ve 256 GB dahili depolama seçeneklerine sahip olan modelde aynı zamanda micro SD kart desteği de bulunuyor. Bu sayede cihazın depolama kapasitesini arttırmanız mümkün.

Bixby Desteği ile Geliyor

 

Doğrudan sesli asistan servisi Bixby desteğini bünyesinde barındıran Galaxy W2019 akıllı telefon modeli, ayrıca 3070 mAh gücünde bir bataryaya sahip. Uzun süreli kullanım performansı oluşturacağı tahmin edilen telefonun ülkemizde satılıp satılmayacağı ise ne yazık ki bilinmiyor. W2018 modelini Türkiye’de satışa sunmayan Samsung, benzer politikayı yeni modelde de geçerli kılabilir.

 


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Teknoloji sektörünü uzun yıllardır takip edip makaleler yazmaktayım. İşini hakkıyla yapan bir siteye katkı verebildiğim için çok mutluyum.

Yorum yaz