YouTube Yeni Bir Sosyal Medya Uygulaması Uptime Nasıl

/ 29 Ekim 2017 / 1.092 / yorumsuz
YouTube Yeni Bir Sosyal Medya Uygulaması Uptime Nasıl

Uptime İle YouTube Yeni Bir Sosyal Medya Uygulaması Başlattı

Video izleme deneyimini farklı boyutlara taşımaya devam eden YouTube yeni bir uygulama ile dikkat çekiyor. Uptime adı verilen yeni uygulama tamamen YouTube altyapısının üzerine inşa ediliyor. Sosyal video uygulaması statüsünde yer alan bu yeni uygulama şu anda test aşamasında.

Google bünyesinde yer alan dahili kuluçka merkezi Area 120 başkanlığında geliştirilen yeni uygulama Uptime şimdiden deneyen kişilerden oldukça olumlu tepkiler almaya başladı bile. Uygulama üzerinden video izleyen kişiler izledikleri videolara duygusal emojiler bırakabiliyorlar. Eş zamanlı video izleyen arkadaşlarınızın ışıltı ve kıvılcım reaksiyonlarını anında görebiliyorsunuz. Videoları farklı zamanlarda izlediğiniz zamanlarda ise yine arkadaşlarınız tarafından bırakılan emojileri izlemenize izin veriliyor.

YouTube tarafından uygulamaya koyulan diğer sosyal video izleme uygulamaları arasında yer alan AirTime , YouTubeSocial, LiveLead ve WeMesh uygulamalarından farklı olarak özel mesajlaşma ya da canlı yayın özellikleri sunmuyor. Uptime uygulamasının sunduğu avantaj ise kendi videonuzu yüklemenize izin veriyor. Yine yüklediğiniz videolar anlık olarak arkadaşlarınıza bildirim gönderilerek haber veriliyor. Uygulama şimdilik sadece davetiye kodu gönderilerek indirilebiliyor. Bu noktada pizza kodu olan kişilerin bu kodu kullanabildikleri de iddia ediliyor. Yine uygulamayı şu anda sadece İOS kullanıcılarının indirimine açık bulunuyor. Yani Android işletim sistemi olan kişiler davetiye kodları bulunsa dahi Uptime uygulamasını cihazlarına indiremiyor e kullanamıyorlar.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz