Google Müzik ücretsiz olarak nasıl alınır?

/ 19 Kasım 2018 / 2.186 / yorumsuz
Google Müzik ücretsiz olarak nasıl alınır?

 

Google Play Müzik ücretsiz nasıl kullanılır?

 

Google’ın Spotify’a verdiği yanıt, ayda 9,99 ABD doları /9.99 İngiliz sterlini değerinde olan ve milyonlarca şarkıya sınırsız erişim sağlayan bir müzik akışı hizmeti olan Google Play Müzik olarak adlandırılıyor. Google Play Müzik’i ücretsiz olarak alabilirsiniz. Sizi bu konuda aydınlatacağız.

İlginizi çekebilecek En iyi Android podcast uygulamaları: müzik dinlemek artık daha keyifli adlı yazımıza da bakabilirsiniz.

Google Play Müzik ücretsiz deneme nasıl alınır?

 

 

Google Play Müzik’i ücretsiz olarak almanın en iyi yolu, 30 günlük deneme sürümünün avantajlarından yararlanmak. Tamamen reklamsız ve sınırsız atlama ile tüm kütüphaneye erişiminiz olacaktır.

Ücretlendirilmeden önce iptal ettiğinizden emin olun bu püf noktayı asla unutmayın. Aboneliği hemen iptal edebilir ve 30 günlük deneme sürenizi kullanmaya devam ederek, sonunda 9.99 sterlin veya emsali ücretler ödemenize gerek kalmayacağından emin olabilirsiniz.

Google Play Müzik’e abone olanların da 22 Mayıs 2018 tarihinde kullanıma sunulan olan YouTube Müzik Premium’a ücretsiz erişim sağladığını unutmayın.

 

Google Play Müzik’in ücretsiz sürümünü nasıl edinebilirim?

 

 

Google Play Müzik’in gerçekten ücretsiz bir sürümü için ücretsiz deneme sürümüne kayıt sayfasından ulaşabilirsiniz  ancak abone olmanız yerine ‘Hayır Teşekkür’ seçeneğini tıklamanız gerekir.

Bir kart veya Pay pal hesabı eklemeniz gerekecek, ancak Play Store’dan müzik satın almadığınız sürece sizden ödeme alınmayacaktır.

Google Play Müzik’te 50.000’e kadar şarkıyı iOS gibi tüm cihazlarda dahi dinleyebileceksiniz. Bunlar, herhangi bir yerden satın aldığınız MP3 dosyaları olabilir. Ayrıca zevkinize göre öneriler de alacaksınız.

Hala çok yararlı bir hizmet olsa da, muhtemelen Google Play Music‘in ücretsiz bir versiyonundan beklediğiniz şey değil (bizi de şaşırttı). Ücretsiz bir müzik akışı hizmeti peşinde olduğunuz şey ise, bunu Google’dan bulamazsınız. Bunun yerine Spotify veya Deezer’a bakmanız gerekecek.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz