WhatsApp’a Tatil Modu Gelecek!

/ 12 Nisan 2019 / 2.218 / yorumsuz
WhatsApp’a Tatil Modu Gelecek!

Çoğu kişinin kullandığı en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp yeni gelen özellikleriyle kullanıcıları memnun etmeye devam ediyor. Sadece mesajlaşma değil aynı zamanda görüntülü konuşma, sesli arama gibi özellikler de milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Bazı kişiler de WhatsApp uygulamasını işe dönüştürüyor. Sık olarak bu uygulamayı kullanan kullanıcılar kendilerini istemsizce çoğu kişinin bulunduğu gruplarda görebiliyor.

Birçok grupların bulunduğu WhatsApp’ınıza bir süre sonra ara vermek isterseniz ve aynı zamanda ana sohbet listenizin baş kısmına yer almasını istemiyorsanız bu güncelleme çözüm olacaktır. Bu gruplardan çıkmak istemiyorsanız ama gelen mesajların üst kısımda yer alması da canınızı sıkıyorsa WhatsApp çözüm olarak tatil modunu kullanıcılara sunuyor.

Yeni gelen güncelleme ile tatil modunun geleceği daha önceden konuşulmuştu fakat daha sonra bu güncellemeden bir haber alınamadı. Uzun süre ardından yeni çıkan bilgiye göre Android 2.19.101 sürümü ile şirket bu özellik üzerinde çalışma yaptığını belirtti. Bu uygulama gelene kadar arşiv seçeneğini kullanarak istenmeyen sohbetleri alta atabiliriz. Ancak gruptan gelen mesajla o sohbet arşivden çıkacaktır.

Gelen güncelleme ile arşivlenmiş sohbet kendi alt menü seçeneğine sahip olacaktır. Bu durumdan kaynaklı olarak arşivlenen sohbete ulaşmak için uzun süre gezmenize gerek olmayacaktır. Bu özellik yeni sürüm ile karşımıza çıkacak. Başka bir özellik yani tatil modu ise ‘Arşivlenmiş sohbetleri yoksay’ şeklinde isimlendirilecektir. Bu durum sayesinde rahatsız olduğunuz mesajlar en üstte yerini almayacaktır.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz