Android Cihazlarda Temizlik Uygulaması

/ 25 Eylül 2019 / 1.185 / yorumsuz
Android Cihazlarda Temizlik Uygulaması

Bu yazımızda Android cihazlarda yer alan gereksiz bilgileri nasıl sileceğiniz konusunda yardımcı olacağız. Cihazınızda yer alan gereksiz dosyalar ve bilgileri silerek daha da iyi bir sonuç alabilirsiniz. Cihazınızda oluşan fazla yük telefonunuzu yorar ve yavaşlamasına sebep olur. Cihazınızın yükünü ne kadar hafifletirseniz cihazınız size o kadar iyi bir sonuç sunar.

Gereksiz ve artık olan dosyaları temizlemek için Priform tarafından geliştirilen Ccleaner programını indirebilirsiniz. Bu program oldukça başarılı bir programdır ve Android cihazlarda rahat bir şekilde kullanabileceğiniz uygulamadır.

Akıllı cihazınızda kullanacağınız bu program sayesinde telefonun içerisinde yer alan gereksiz çöp dosyalarını, artık dosyaları temizlenerek cihazınızda boş alan oluşturmuş olursunuz. Bu linke tıklayarak uygulamayı indirebilirsiniz ve bu uygulama sayesinde RAM, depolama alanını kontrol edebilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz