Netflix Bilim Kurgu Dizilerinin En İyisi!

/ 20 Kasım 2019 / 1.168 / yorumsuz
Netflix Bilim Kurgu Dizilerinin En İyisi!

Netflix’te bulunan en iyi 5 bilim kurgu dizilerini sizler için sıraladık. Eğer sizde Netflix’te yer alan bilim kurgu dizilerinin en iyisini merak ediyorsanız aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Sense8


IMDb puanı 8.4 olan dizide dünyanın 8 farklı yerinde bulunan kişilerin gizemli bir şekilde birbirleriyle olan bağlantılarını anlatıyor. Bu 8 kişinin içerisinden bazıları birbirlerini bulmaya çalışırken bazıları da birbirlerini öldürmeye çalışacak.

Altered Carbon


IMDb puanı 8.2 olan dizi çizgi romandan uyarlanmıştır. İnsanların ruhlarını yeni bedene transfer edildiklerini alternatif bir gelecek ile geçiyor.

The OA


IMDb puanı 7.7 olan filmin başrolünde Brit Marling ve Zal Batmanglij’i yer alıyor. The OA, 7 yıl önce kaybolduğunda gözleri görmeyen kör bir kadın olan Prairie Johnson’ın yıllar sonra gözleri düzelmiş bir halde ortaya çıkışının gizemli hikayesi bu dizide ele alınıyor.

Stranger Things


IMDb Puanı 8.9 olan dizide 80’li yıllar ele alınmaktadır. Fantastik gerilim dizisinin başrollerinde Winona Ryder, David Harbour, Cara Buono yer almaktadır. Kaybolab genç bir çocuk ve onu bulmaya çalışan annesi bu dizide anlatılmaktadır.

Black Mirror

IMDb puanı 8.9 olan dizinin her bölümünde başka bir hikaye dikkate alınmaktadır. İlk bölümünde sosyal medyanın başa bela olabileceği dikkate alınır. İkinci bölümde ise tv yarışmacılarının bir gün varabileceği nokta dikkate alınmaktadır. Üçüncü bölümde ise yakın bir gelecekte insanlar taktırdıkları hafıza çipleri sayesinde tüm hayatlarını depoladığını yani hiçbir şeyi unutmadığı bir hayat ele alınıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz