Android için En İyi PDF Okuyucular

/ 28 Şubat 2020 / 935 / yorumsuz
Android için En İyi PDF Okuyucular

Bundan çok uzun yıllar öncesine dek kitap ve gazete hatta dergileri direk satın alıp elimizde okurduk. Şimdiki nesil ise kitap ve okuma alışkanlıklarını elektronik ortamda yapıyor. İşte detaylar..

Son zamanlarda e-kitap okuyucularının sayısı mobile platformlarda artış kaydettiğini belirtelim. Kitap okumak için telefon ve tablet kullanmak isteyenler PDF formatındaki içerikleri çok rahat bir şekilde okuyor. Adobe’nın geliştirmiş olduğu PDF formatındaki içerikleri okumak için Android’in mağazası Google Play üzerinden uygulamaların sayısı çok fazla.

Peki en iyi PDF okuma uygulamaları hangileri?

Adobe Reader

PDF formatının geliştirici olarak bilinen Adobe, PDF formatındaki belgeleri okumak için Android kullanıcılarını unutmamış ve uygulamasını gece moduyla beraber geliştirip Adobe Reader olarak sunmuş. PDF belgeleri en hızlı şekilde açan Adobe Reader çok güzel ve sorunsuz bir uygulama olduğunu belirtelim.

Adobe Reader uygulamasını indirmek için tıklayın.

ezPDF Reader

ezPDF Reader uygulaması, çok iyi bir uygulama olduğunu belirtebiliriz. PDF belgelerini açmakla beraber düzenleme özelliğini de sunuyor. PDF belgelerini okumakla beraber üzerinde çizimler bile yapabilir ve metinleri bile düzenyelebilmenize olanak sağladığını belirtelim.

ezPDF Reader uygulamasını indirmek için tıklayın.

Foxit Mobile PDF

Foxit Mobile PDF, belgeleri görüntüleme ve küçük düzenlemeler yapmanız için karşımıza çıkıyor. Android 2.2 sürümü ve üstünü kullanan tüm cihazlarda Foxit Mobile PDF olarak indirilebilir ve kullanılabilir.

Foxit Mobile PDF uygulamasını indirmek için tıklayın.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz