Razer Phone Etkileyici Çift Kamerası İle Büyülüyor

/ 6 Kasım 2017 / 1.535 / yorumsuz
Razer Phone Etkileyici Çift Kamerası İle Büyülüyor

Razer Phone Etkileyici Çift Kamerası İle Büyülüyor

Dünyanın en büyük donanım üreticilerinden biri olan Razer ilk akıllı telefonu ile akıllı cep telefonu sektörüne giriş yaptı. Razer Phone yapılan ilk tanıtımından tam not almayı başarırken Razer tarafından bu senenin hemen başında satın alınan Robin’e olan benzerliği ise oldukça dikkat çekici bulundu.

Geliştirilen Teknoloji Pil Ömrünü Uzatıyor

Razer tarafından geliştirilen yeni 120Hz Ultramotion Display ekran teknoloji sayesinde cihazın pil ömrü bir üst seviyeye taşınırken aynı zamanda hayalet ekran ve hareket gecikmesi yaşanması gibi sık rastlanılan sorunlar da devre dışı bırakılıyor. Çift ön hoparlörü sayesinde ses konusunda da müşterilerine oldukça üst düzey bir performans sergiliyor. İşlemci olarak Snapdragon 835 işlemciyi tercih eden cihaz bu sayede en yakın rakipleri ile aynı seviyede yer almayı başarıyor.

Hızlı Şarj Olma Özelliği İle Telefonunuz 1 Saatte Şarj Olsun

Razer Phone 4000 MAH’lık pil kapasitesi ile akıllı telefonlarda en büyük sorunlardan biri olarak gösterilen hızlı pil tükenme sorununu ortadan kaldırıyor. Uzun süre kullanımı sağlayan cihaz telefonunu elinden hiç düşürmeyen kişiler içinde Quick Charge 4+ teknolojisi ile cihazı sadece 1 saatte sıfırdan yüzde 85 seviyesine şarj etme imkanı sunuluyor. Etkileyici bir kamera sistemi ile gelen Razer Phone çift kamera özelliği sunuyor. Telefonun arkasında 12 MP çözünürlü çift kamera bulunurken ön yüzünde ise 8 MP kamera kullanılıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz