Şirketler İçin Özel Skype Geliyor

/ 24 Kasım 2017 / 1.180 / yorumsuz
Şirketler İçin Özel Skype Geliyor

Microsoft Küçük İşletmeler ve Serbest Çalışanlara Yönelik Yeni Skype Modeli Geliyor

Hiç tartışmasız dünyanın teknoloji devi olarak kabul edilen Microsoft her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmaya devam eden Skype platformu ile ilgili olarak büyük bir yeniliğe imza attı. Şirket küçük işletmeler ve freelance olarak çalışan kişilere yönelik olarak geliştirilen yeni Skype sürümü yapılan ilk değerlendirmelerden tam not almayı başardı.

Yepyeni Bir Platform “Skype Professional Account”

Skype tarafından şirket bloğu üzerinden duyurulan yeni Skype Professional Account programı ile artık uygulama sıradan bir iletişim platformu kimliğinden uzaklaşarak kullanıcılara çok daha fazlasını sunacak. Profesyonel kullanıcılar, küçük işletmeler ve freelance çalışanlar artık program üzeriden yine eskiden olduğu gibi iletişim hizmeti alırken aynı zamanda ödemeleri kabul edecek, uygulama üzerinden not alacak ve toplantılarını organize edebilecek.

Sadece Masaüstü Versiyonu Yayımlanıyor

Şu anda sadece Amerika’da yaşayan kişiler için kullanıma sunulan program kademeli olarak tüm dünyadaki kullanıcılara yayılacak. Program ilk etapta sadece masaüstü cihazlarda kullanılacak ve görmüş olduğa ilgiye göre mobil cihazlara da yaygınlaştırılacak. Serbest olarak çalışmayı tercih eden profesyonellerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak geliştirilen Skype Professional Account bu sayede iş akışlarının çok daha kolay bir hale gelmesini sağlayacak. Şu anda Türkiye için herhangi bir çıkış tarihi belirtilmezken Türkiye’de Skype kullanıcı sayısının çok olması nedeni ile en kısa sürede gelmesine ise kesin gözü ile bakılıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz