Huawei Müşteri Hizmetleri Numarası

/ 16 Eylül 2018 / 1.844 / yorumsuz
Huawei Müşteri Hizmetleri Numarası

Huawei Müşteri Hizmetleri Numarası

Son yıllarda küresel çapta başarılara imza atan Huawei, bir süredir ülkemizde de faaliyet gösteriyor. Yeni akıllı telefon modellerinin yanı sıra akıllı bileklik gibi ürünleriyle de Türkiye pazarında boy gösteren şirket, oldukça başarılı satış rakamlarına ulaşıyor. Müşteri desteği konusunda da üst düzey kalitede hizmet sunan firma, çevrimiçi kanallardan sunduğu desteği telefon üzerinden de sağlıyor.

Huawei müşteri hizmetleri telefon numarası Türkiye için 444 0 79 88’dir. Bu numaradan canlı bir şekilde kullanmakta olduğunuz Huawei ürünü adına profesyonel destek alabilirsiniz. Telefonunuzda yaşadığınız bir sorun, aldığınız güvenlik hataları, yazılım problemleri ve teknik destek gibi tüm noktalarda telefon numarasını kullanabilirsiniz. Müşteri hizmetleri, sadece akıllı telefonlar için değil aynı zamanda akıllı bileklik gibi diğer ürünler adına da sabah 09.00 ile akşam 18.00 arası destek sunuyor.

Huawei Müşteri Desteği

Kullanmakta olduğunuz Huawei akıllı telefon ya da benzeri ürünler için teknik destek almak adına başvuracağınız tek yöntem telefon değil. Bunun yanı sıra uygun bir zamanda görüşmek adına veya belirli bir konuda yazılı destek almak için mail göndermeyi deneyebilirsiniz.

Bize yazın sayfası üzerinden mail göndermenizi sağlayan Huawei, kısa sürede geri dönüş sağlıyor. Yaşamakta olduğunuz problemin çözümüne dair yazılı bir şekilde cevap almanız mümkün. Bunun haricinde firmaya ait adres ve iletişim numaraları şu şekilde: M.Kemal mh Dumlupınar Bulvarı 9 km dış kapı 274 / 7 b kat 5 ve no 65 Çankaya. Huawei iletişim numarası 312 454 8800 ve fax ise 312 454 8888.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz