Palm’ın Yeni Akıllı Telefonu Bir Kez Daha Gündemde

/ 21 Eylül 2018 / 1.650 / yorumsuz
Palm’ın Yeni Akıllı Telefonu Bir Kez Daha Gündemde

Palm’ın Yeni Akıllı Telefonu Bir Kez Daha Gündemde

Geçtiğimiz günlerde sızıntı haberi ile gündeme gelen Palm, benzer şekilde yine gündemde. Öncelerde yeni bir akıllı telefon geliştirdiğine dair haberler ile anılan Palm, şimdilerde ise görsel olarak yaşanan sızıntılar ile konuşuluyor. Oldukça minik bir cihaz olacağı ön görülen modelin dış görünüşü gözler önüne serildi.

Palm’ın Yeni Cihazı Sadece 3.3 İnç Ekrana Sahip

Palm Pepito kod adı ile anılan yeni cihaz, kalın bir çerçeve ile geleceğe benziyor. Bunun yanında sadece 3.3 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı söylenen modelin oldukça küçük bir akıllı telefon olacağı düşünülüyor. Buna uygun özelliklerin de elbette modelde yer alacağı belirtiliyor.

Sağ kenarında güç düğmesi ve SIM kart yuvası bulunan telefonun arka kısmında ise kamera ve flaş yer alıyor. Bunların haricinde ana ekran ve ses tuşlarının cihazda bulunmaması dikkatlerden kaçmıyor. Ayrıca artık standart hale gelmiş olan parmak izi okuyucu özelliği de cihazda yer almayacak gibi duruyor.

Gücünü Snapdragon 435 Yonga Setinden Alacak

Daha önce sızan bilgiler, Pepito modelinin gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 435 yonga setinden alacağını ortaya koymuştu. 32 GB depolama alanı, 800 mAh batarya, 3GB RAM ve Android 8.1 gibi özelliklerin modelde bulunacağı da yine sızan bilgiler arasında gösteriliyor. Şimdilik modelin çıkış tarihi ve fiyatı gibi önemli bilgileri ne yazık ki bilinmiyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz