Android telefonlar İçin Uygun Navigasyon Uygulamaları İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.802 / yorumsuz
Android telefonlar İçin Uygun Navigasyon Uygulamaları İndir

Android İçin En İyi Navigasyon Uygulamaları Hangileridir?

Akıllı telefonlar ile beraber navigasyon cihazları popülaritelerini kaybetmeye devam ederken akıllı telefonlarda kullanılan navigasyon uygulamaları ise tercih edilirliklerini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Durum böyle olunca bu alanda hizmet veren navigasyon uygulamalarının da sayıları büyük bir hızla artıyor. Peki, Android için en iyi navigasyon uygulamaları hangileridir?

Yandex.Navigasyon
 

Aradığınız yeri son derece kolay bulmanızı sağlamasının yanı sıra kurumların detaylı bilgilerine ulaşım, yol uyarıları, çevrimdışı olduğunuzda dahi kullanabileceğiniz haritaları gibi pek çok özelliği bulunan Yandex.Navigasyon aynı zamanda ücretsiz navigasyon uygulamaları arasında yer alıyor. Türkçe destek veren uygulama aynı zamanda Türkiye’ye yönelik pek çok hizmete de ev sahipliği yapıyor. Ücretsiz navigasyon uygulaması indirmek isteyen kişilerin ilk tercihi bu uygulama oluyor.

Yandex Navigasyon İndir

Here Maps
 

Yine en çok tercih edilen navigasyon uygulamaları arasında yer alan Here Maps gideceğiniz yere mümkün olan en kısa sürede gitmenizi sağlayacak pek çok özelliği barındırıyor. Canlı trafik verilerinin yanı sıra toplu taşıma bilgilerine de yer veren uygulama internet bağlantısının olmadığı durumlarda dahi haritadan yararlanmanızı sağlıyor. Beta uygulaması ile Android Google Play Store üzerinden indirilen uygulama harita yapısındaki başarısı ve Türkçe desteği ile kullanıcılardan tam not almayı başarıyor.

Here Maps indir

Başarsoft Navigation Turkey 
 

Ücretli olan navigasyon uygulamaları arasında yer alan Başarsoft Navigation Turkey kullanıma sunduğu özellikleri ile kesinlikle ödediğiniz her kuruşu hak ediyor. Diğer tüm navigasyon uygulamaları ile kıyaslandığında hiç tartışmasız en iyi harita seçeneklerini sunan Başarsoft Navigation Turkey yine Türkçe desteği verdiği için de tercih ediliyor. Uygulamayı indirmek isteyen kişilerin bu indirme karşılığında 45 lira ödemeleri gerekirken son derece etkin ve güzel bir uygulama olmasına rağmen rakiplerinin ücretsiz indirme seçeneği sunmaları nedeniyle indirme sayısı sınırlı kalıyor.

Başarsoft NAvigation İndir

Waze Social Gps Maps & Traffic
 

Google tarafından satın alındıktan sonra son derece büyük bir atakla gelişmeye devam eden Waze Social Gps Maps & Traffic bu alanda en iyi uygulamalar arasına girmeyi başarıyor. Sürekli olarak güncelleme alan uygulama bu sayede kendisini geliştirmeyi ve rakipleri ile arasındaki farkı kapatmayı amaçlıyor. Uygulamanın şimdilik ücretsiz olarak kullanıma sunulması en büyük avantajı olarak kabul edilirken aynı zamanda Türkçe dil ve ses desteği de sağlanıyor.

Waze Social Gps Maps & traffic

GPS Navigasyon ve Harita
 

10 milyondan fazla indirme sayısına sahip olan GPS Navigasyon ve Harita ücretsiz olarak indirilebiliyor. Ücretsiz bir uygulama olmasına rağmen bazı artı özellikleri kullanmak istediğinizde ise bir üst paketi satın almanız isteniyor. Örneğin sesli yönlendirme özelliğini aktif etmek için ücretli ödeme yapmanız gerekiyor. Uygulama son derece basit kullanımı, sade yapısı ve ücretsiz olması özellikleri ile öne çıkarken uygulamanın dezavantajı olarak ise haritaların diğer navigasyon uygulamalarının sunduğu haritalardan daha zayıf kalması oluyor.

GPS Navigasyon ve Harita 


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz