Asus Zenfone 3 Cep telefonu İncelemesi

/ 29 Ekim 2017 / 1.285 / yorumsuz
Asus Zenfone 3 Cep telefonu  İncelemesi

Asus Zenfone 3 İncelemesi

Çıkardığı ekonomik fiyatlı akıllı telefonlar ile bir anda piyasada yüksek kullanıcı sayısına ulaşmayı başaran ASUS Zenfone serisinin son üyesini beğenilere sundu. ASUS Zenfone 3 yapılan incelemelerde teknoloji tutkunlarından tam not almayı başarırken şu anda yapılan tek olumuz eleştiri ise modelin Türkiye pazarında öngörülenden daha yüksek fiyata satılması oldu.

Asus Zenfone 3 Fiyat 

32 GB dâhili depolama alanı bulunan telefon elektronik perakende zincirlerinde değişen fiyatlarla satışa sunulurken genelde taban fiyat olarak 1.799 lira rakamı uygulanıyor.
Asus Zenfone 3 Özellikleri

Sadece 5 dakikalık hızlı şarj ile tam 2 saatlik konuşma süresi sunan Asus Zenfone 3 gerçekten satışa sunulduğu fiyattan çok daha iyisini kullanıcılara sunuyor. Cihazda çizilmelere ve darbelere karşı ekstra dayanıklılık sağlayan özel ekran kullanılırken ekran teknolojisi için ise IPS LCD ekran tercih ediliyor. Asus Zenfone 3 ekran büyüklüğü 5.5 inç büyüklüğe sahip olarak üretilirken FHD 1080×1920 ekran çözünürlüğüne sahip.

Asus Zenfone 3 Kamera Özellikleri 

Markanın belki de en iddialı olduğu konulardan biride kamera olarak öne çıkıyor. Telefonun arka kamerası 16 MP gibi son derece yüksek bir kaliteye sahip olarak üretilirken arka kamerada ise 8 MP geniş açılı HDR kamera kullanılıyor. DUAL-LED flaş kullanılan telefonda coğrafi konum etiketleme, panorama, elle odaklama ya da otomatik odaklama gibi pek çok ekstra özellik standart olarak telefonda yer alıyor.

Asus Zenfone 3 Telefon Beklentilerinizi Karşılar mı?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz