Honor 9N’e Format Atma 2019

/ 5 Nisan 2019 / 1.288 / yorumsuz
Honor 9N’e Format Atma 2019

Günümüzde akıllı cihazları ve tabletleri sık olarak kullanıyoruz. Sık olarak kullanımdan ve indirdiğimiz uygulamalardan kaynaklı olarak cihaz ya da tabletimiz bazen yavaşlayabilir. Bazen de virüs kapması sonucu cihazınız uygulamalara girmez. Durum böyle olunca cihazınızı teknik servise verirsiniz ya da format atma işlemine yönelebilirsiniz.

Telefonunuzu aynı zamanda teknik servise göndermeden önce yine format atarak sıfırlama işlemi yapabilirsiniz. Sadece bunlar için değil aynı zamanda ikinci el olarak telefonunuzu ya da tabletinizi satmak isterseniz, format atma ihtiyacı duyarsınız. Format atma işlemi yaparak cihazı ilk gün aldığımız haline geri döndürebiliriz. Format atma işlemi yapmadan önce resimlerinizin, notlarınızın, rehberinizin bir yedeğini mutlaka alın ve telefonunuzun şarj seviyesinin %50’nin üstünde olmasına dikkat edin.

honor 9n

Honor 9N Format Atma İşlemi

Honor 9N için iki farklı fabrika ayarlarına geri çevirme yöntemi vardır. Bunlardan ilki menü yardımı ile ikincisi ise üzerinde bulunan tuşlarla format atabiliriz.

  • İlk işlemi yapmak için menüye geçiş yapıyoruz.
  • Ayarlar
  • Yedekle ve Sıfırla
  • Fabrika verilerini sıfırla
  • Ve son olarak her şeyi sil seçeneğine tıklıyoruz.

Bu işlemleri yaparak Honor 9N cihazına format atmış olursunuz. İkinci yöntemi uygulamak için yani tuşlar üzerinden format atmak için aşağıda bulunan adımları takip edebilirsiniz.

  • İlk olarak telefonu kapatın ses açma tuşu ve power tuşuna aynı anda basınız.
  • Telefonun logosu ekranda çıkana kadar basılı tutun.
  • Ardından Recovery Modu,
  • Wipe Data / Factory Reset
  • Reboot system now

Üst kısımda bulunan adımları takip ederek fabrika ayarlarına geri çevirme işlemini gerçekleştirmiş olursunuz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz