2017 Çerçevesi Olmayan Akıllı Telefon

/ 29 Ekim 2017 / 1.465 / yorumsuz
2017 Çerçevesi Olmayan Akıllı Telefon

Çerçevesiz Akıllı Telefon Tanıtıldı!

Android’in fikir babası olan Andy Rubin’in tasarladığı ve üzerinde çalışıyor olduğu çerçevesiz akıllı telefonun haberlerini ilk olarak bu Ocak ayında almıştık. Ve iddiaların asılsız olup olmadığını, telefonun tam olarak nasıl bir tasarıma sahip olacağını heyecanla bekliyorduk. İddiaların asılsız olmadığı, Andy Rubin’in Twitter hesabından yayınladığı görselden anlaşılıyor.

Her ne kadar çerçevesiz telefon diyor olsak da, çok ince de olsa bir çerçeve bulunuyor telefonda. Twitter’daki görselde de görüldüğü üzere milimetrik bir çerçeve var telefonda. Görselden anlayabileceğimiz tek bilgi, ekranın yuvarlatılmış olduğu ve cihazın kullanacak olduğu üst bar simgeleri. Beklenen diğer teknik özellikler için açıklamalar Andy Rubin’den yakın zamanda bekleniyor.

Modüler akıllı telefonların beklenen rağbete uğramaması, Andy Rubin’in gözünü korkutmamış diyebiliriz. Tasarlanan çerçevesiz akıllı telefonun zamanla donanım güncellemelerine tabi tutulacak olması bekleniyor.

2017 yılının sonuna doğru gelmeden piyasaya sürülmesi beklenen telefonun fiyatı, iPhone ve Google Pixel cihazların fiyatıyla eş değer olması bekleniyor. Ayrıca çerçevesiz akıllı telefonun ekranı da iPhone cihazlarında olduğu gibi basınca hassas olacak.

Aşağıda da belirtmiş olduğumuz gibi Andy Rubin, üzerinde çalıştığı çerçevesiz akıllı telefon modeli için Twitter’da bir görselle heyecanları doruğa çıkartan bir açıklamada bulundu.

I’m really excited about how this is shaping up. Eager to get it in more people’s hands… pic.twitter.com/LRzQCFSKTm

— Andy Rubin (@Arubin) March 27, 2017


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz