LG K10 2017 Türkiye Fiyatı Açıklandı

/ 29 Ekim 2017 / 1.185 / yorumsuz
LG K10 2017 Türkiye Fiyatı Açıklandı

LG K10 2017 Türkiye Fiyatı Açıklandı 

Türkiye’nin en çok satılan akıllı cep telefonu markaları arasında yer alan LG markasının son modellerinden biri olan yeni LG K10 cep telefonu modeli için resmi açıklama yapıldı. İlk olarak CES 2017 organizasyonu içerisinde yer alan LG standında tanıtımı gerçekleştirilen ve büyük beğeni toplamayı başaran LG K10 2017 modelinin Türkiye satış tarihi ve satış rakamı markanın takipçileri tarafından merakla bekleniyordu.

Hem Kaliteli Hem Ucuz Akıllı Telefon Arayanlara 

LG markasının orta segment sınıfı içerisinde yer alan telefonu olan LG K10 10 Mart 2017 itibari ile Turkcell mağazalarındaki raflarda yerini almıştı. LG markasının orta segment telefon modellerinin yer aldığı LG K serisinin son üyesi olan LG K10 modeli teknoloji marketlere de kademeli olarak dağıtılacak. Cihazın en dikkat çeken yanı ise orta segmenti bir cihaz olmasına rağmen kalitesinin son derece yüksek olması.

LG K10 Teknik Özellikleri ve Fiyatı 

LG markasının en iddialı olduğu konular arasında yer alan kamera bu modelde de öne çıkıyor. LG K10 arka kamerası 13 MP olarak tasarlanırken ön kamerada ise 5 MP çözünürlük tercih ediliyor. Ekran büyüklüğü olarak cihazda 5,3 inç büyüklük tercih edilirken HD ekran çözünürlüğü görüntü kalitesini arttırıyor. LG K10 satış fiyatı olarak ise Turkcell mağazalarından bu telefonu peşin olarak alan kişilerin ödemeleri gereken bedel 899 lira olurken teknoloji marketlerde ise fiyat 729 liraya kadar düşüyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz