Facebook Yeni Bildirim İşlevi 2017-2018

/ 29 Ekim 2017 / 1.263 / yorumsuz
Facebook Yeni Bildirim İşlevi 2017-2018
Yeni Bildirim İşlevi İle Facebook Bildirimlerinizi Artık Kaçırmayacaksınız!
Bilindiği üzere Facebook kullanıcıları bir iletinin altına yorum yaptıkları anda bu iletiye yapılan diğer yorumları da otomatik olarak yeni bildirim şeklinde alıyorlar. Pek çok kişi bu sayede iletileri daha rahat takip ettiklerini belirtirken diğer tarafta yer alan kişiler ise sürekli olarak gelen gereksiz bildirimlerden rahatsız oluyor. Facebook tarafından sunulan yeni özellik ise bu özelliği destekler tarzda olduğu için rahatsız olan kişilerin bu rahatsızlıkları daha da artacak gibi görünüyor.
 
Yayın Sekmelerini Kapatarak Bundan Kurtulabilirsiniz
Sürekli olarak bu bildirimleri almak istemeyen kişileri de düşünen Facebook bunun için “yayın sekmelerini kapat” butonunu tıklamanız gerekiyor. Facebook sizin ilgilenebileceğinizi düşündüğü paylaşımlar içinde de bildirim almanızı sağlıyor. Ancak burada Facebook’un bunu nasıl belirlediği ve hangi parametrelerden yararlandığı konusunda tartışmalar bulunuyor. Bu nedenle bu tip bildirimler ile karşı karşıya kalmak istemeyen kişilerin konuşma çubuğunun hemen üzerinde yer alan ayar tuşuna basarak karşılarına gelen yeni ekranda “Yayın Sekmelerini Kapa” seçeneğini tıklamaları oluyor. 
Yorum Yaptığınız Paylaşımlardan Bildirim Almamak İçin Bunu Yapın!
Facebook üzerinden paylaşılan iletilere yapılan yorumun ardından Facebook otomatik olarak aynı iletiye yapılan her yeni yorumu size bildirim olarak gönderiyor. Bu bildirimi almak istemeyen kişilerin yorum yaptıktan sonra iletiyi tıklayarak küçük ok işaretini seçip burada açılan yeni pencereden “bu ileti için bildirimleri kapat” alanını işaretlemeniz gerekiyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz