Whatsapp Video İzlerken Bekleme Sorunu

/ 29 Ekim 2017 / 1.032 / yorumsuz
Whatsapp Video İzlerken Bekleme Sorunu

Whatsapp’a Yeni Bir Güncelleme Geldi

Whatsapp kullananları zaman zaman sinirlendiren video izlemedeki bekleme sorunu son güncelleme ile tarihe karıştı

Hayatımız akıllı telefonlardan öncesi ve akıllı telefonlardan sonrası diye ikiye ayrılıyor. Önceleri sadece standart mesajlaşma ve telefon araması için kullanılan cep telefonları 2011 yılında akıllı telefonların hayatımıza girmesi ile artık bambaşka bir boyuta taşındı. Artık telefonlar için özel olarak yapılmış uygulamalar ile internet üzerinden fotoğraf video paylaşıyor, bankacılık işlemlerini hallediyor ve günlük hayatta zaman kaybına sebep olabilecek birçok işlemi cep telefonları yardımı ile çok kısa bir sürede halledebiliyoruz

Cep telefonlarının aktif olarak kullanılması ile neredeyse her telefonda  kullanılan Whatsapp her geçen gün pek kişinin vazgeçilmezi oluyor. Uygulama hem grup halinde iletişime geçilebilmesi hem de fotoğraf ve dosya aktarımı yapılabilmesi ile diğer diğer telefon uygulamalarını bir adım geride bırakıyor.

Bu kadar yaygın  ve oldukça yoğun kullanılan Whatsapp içeriğinde ki bazı düzenlemelerden sonra daha kullanışlı bir hale geldi. Programda gönderilen videoları izlemek için videonun tamamının inmesini beklemeniz gerekiyordu. Ancak son yapılan güncelleme ile aynı Youtube’ da olduğu gibi artık videoları akış olarak izlemek mümkün oldu.

Uygulamadaki bu yenilik şu an sadece Android’de ki Whatsapp uygulamasında mevcut ancak muhtemelen yakın zamanda diğer mobil platformlarda da uygulamaya geçecek.
Bu yenilik ile birlikte indirmeye başladığınız videonun içeriğini beğenmediğiniz taktirde tamamını indirmek zorunda kalmayacak ve birkaç saniye tasarrufunda bulunmuş olacaksınız.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz