2017 Yılının En çok Beğenilen Telefonu Huawei Mate 10 Pro Oldu

/ 29 Aralık 2017 / 1.577 / yorumsuz
2017 Yılının En çok Beğenilen Telefonu Huawei Mate 10 Pro Oldu

2017 Yılının En çok Beğenilen Telefonu Huawei Mate 10 Pro Oldu

Dünyanın en ünlü ve en çok takip edilen ekonomi dergilerinden biri olan Forbes tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 2017 yılının en çok beğenilen telefonu Huawei Mate 10 Pro oldu. Yapay zekâ alanında yapmış olduğu çalışmalar ile adından söz ettiren Huawei markası tarafından satışa sunulan son amiral model olma özelliğine sahip cihaz başarılı performansını devam ettiriyor.

Android İşletim Sistemindeki En Güçlü Yonga Seti Onda

Huawei markasının kendisi tarafından geliştirilen Kirin 970 yonga setine vurgu yapan Forbes yapmış olduğu değerlendirmede şimdiye kadar Android işletim sistemini kullanan cihazlarda tercih edilen en güçlü yonga setinin bu set olduğunu dile getiriyor. Bu güçlü yonga setinin yanı sıra Huawei Mate 10 Pro cep telefonunun 2017 yılının en iyi cep telefonu seçilmesinin nedeni olarak diğer cihazlarla karşılaştırıldığında rakiplerini geride bırakan uzun pil ömrü ve kamera kalitesi de öne çıkıyor.

Huawei 2018 Yılında Çok Daha İddialı Modellere İmza Atacak

Türkiye’de ne yazık ki hala hak ettiği değeri göremeyen Huawei markası yurt dışında ise müşteri kitlesini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Piyasaya sürdüğü her yeni telefonda çok daha üst düzey özellikleri hayata geçiren Huawei 2018 yılı için çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Yine marka aksesuarlar konusunda da yeni cihazlar geliştirmeye devam ediyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz